انواع مهاجرت را بشناسید

انواع مهاجرت

انواع مهاجرت : اگر از افرادی باشید که قصد مهاجرت داشته باشید قطعا لازم است که اطلاعات کاملی را از مهاجرت و انواع آن بدست بیاورید. بهترین انتخاب ها همیشه زمانی انجام می شود که با اگاهی کامل صورت بگیرند.

امارها در خصوص مهاجرت افراد در حال افزایش است و همواره آن ها برای بدست اوردن موقعیت های بهتر و ایده ال تر تصمیم می گیرند تا مهاجرت کنند. در اصل می توان مهاجرت را شروع یک زندگی جدید دانست که همه چیز در آن تازه خواهد بود و هر کسی با یک هدف تصمیم به انجام آن می گیرد.

انواع مهاجرت و دریافت تابعیت یک کشور

همانطور که اشاره کرده ایم هر کسی برای انجام مهاجرت یک هدف را برای خود در نظر داشته اند. عده ی برای یک مهاجرت کامل اماده می شوند و زندگی شان را از یک کشور به کشوری دیگر می برند. اما در مقابل افراد دیگری نیز وجود دارد که فقط برای گرفتن اقامت اقدام به مهاجرت می کنند و گروهی دیگر نیز برای دسترسی بهتر به بانکهای خارجی یا حتی هدف های تجاری تصمیم به مهاجرت می گیرند.

حالا شاید این سوال نیز برای شما به وجود آمده باشد که چطور می توانید تابعیت یک کشور را دریافت کنید: برای اینکه تابعیت یک کشور را دریافت نمایید باید حداقل در کشور مورد نظر پنج سال اقامت داشته باشید. ولی اگر شما با ویزی در کشوری بیست سال هم زندگی کنید نخواهید توانست درخواست پاسپورت را انجام بدهید. همچنین برای اینکه تقاضای پاسپورتی را انجام بدهید باید جغرافیا و زبان آن کشور را هم امتحان بدهید ولی اگر در آن قبول نشدید نگران نشوید چون میتوانید مجددا هر چقدر خواستید درخواست نمایید.

تابیعت یک کشور

ویزا، اقامت، تابعیت چه تفاوت های با هم دارند؟

ویزا : اگر شما اقامت یک کشور را داشته باشید، تفاوت هر نوع ویزا به این صورت است که ویزا برای یک مدت زمان مشخص و برای انجام کاری خاص صادر می شود. در این مدت زمان شما تقریبا هیچ کدام از حقوق شروندان کشور مورد نظر را نخواهید داشت. به عنوان مثال در صورتی که شما ویزای کاری را دریافت کنید بعد از اینکه مدت زمان ویزا به پایان رسید، باید به کشور مورد نظر برگردید و در صورتی که حتی برای تمدید ویزایتان اقدام کنید دولت آن کشور وظیفه ندارد که ویزای شما را تمدید کند. مثلا اگر شما در آن کشور سکونت داشته اید عموما نمیتوانید حساب بانکی داشته باشید یا حتی اینکه خانه ی بخرید.


مقاله مرتبط :


اقامت: اقامت در دو نمونه دائم و موقت می باشد. در اصل شما هر نوع اقامتی را که داشته باشید با شهروندان عادی هیچ فرقی ندارد چه از نظر حقوق اجتماعی و چه از نظر حقوق شهروندی. فقط تفاوتهای که تابعیت با اقامت دارد در موارد زیر می باشد:

  • نداشتن حق رای
  • نداشتن حقوق بیکاری
  • نداشتن مزیتهای پاسپورت آن کشور

البته لازم است بدانید که در صورتی که شما دارای اقامت یکی از کشورهای حوزه شنگن باشید برای تان سفر به استرالیا، کانادا و امریکا ساده تر می باشد.

تابعیت: تقریبا می توان اینگونه گفت که وقتی تابعیت یک کشور را داشته باشید به معنی پاسپورت آن کشور می باشد تنها قوانین آنها اندکی متغیر می باشد. وقتی شما تابعیت هر کشوری را داشته باشید همه ی محدودیت های که ذکر کرده ایم را هم ندارید.

بیشتر بخوانید  اروپا بهتر است یا کانادا ؟

ویزا،اقامت، تابعیت

انواع روشهای مهاجرت

1)تخصص شغلی : کشورهای مثل استرالیا و کانادا افراد را با توجه به میزان سن، سابقه کاری و تحصیل، سطح زبان و کارشان ارزیابی می کنند و سپس به آن ها اقامت میدهند. شما باید در این پورسه موفق شوید که نمره ی مدنظرشان را دریافت نمایید. از مزیتهای این روش می توان به پایین بودن هزینه ها اشاره کرد.

2)ثبت شرکت: در کشورهای مثل لهستان، المان و… این روش از بهترین روشهای مهاجرت است. در این روش برایتان شرکتی ثبت می گردد و شما این اجازه را دارید که با شرکتتان هر نوع فعالیت تجاری را انجام بدهید.

این روش مزیتهای زیادی داشته است که می توانیم به اخذاقامت و دریافت حقوق شهروندی، خرید و فروش و دارا بودن سند منقول و غیرمنقول به اسم خودتان و… اشاره نماییم.

3)خرید ملک: شما در همه ی کشورهای اروپایی به جز سوئیس این امکان را دارید که با خرید سهام شرکتهای سهامی عام( به حداقل 160.000یورو) و خرید ملک اقامت اروپا را بگیرید. در این روش شما این مزیت را دارید که از مالیات سالانه برحسب درآمدتان معاف شوید.

4)تمکن مالی: هم اکنون فقط برای کشورهای نظیر یونان، ایتالیا و اسپانیا این روش وجود داشته است. در اصل شما باید در این روش در یکی از حسابهای بانکی تان در ایران مبلغی بین ۵۰٫۰۰۰ تا ۳۰۰٫۰۰۰ یورو را داشته باشید و همچنین پرینت آن را ارائه بدهید. ضمن این که شما باید سالانه و تا پنج سال این کار را انجام بدهید. مالیاتی برای شما وجود نداشته است.

5)ازدواج: لازم است بدانید که لازم است این مورد با احتیاطهای لازم صورت بگیرد و حتما در این خصوص مشورتهای لازم با موسسه های حقوقی صورت بگیرد.

6)پناهندگی: متقاضی پناهندگی و پناهجو به شخصی گفته می شود با توجه به دلایل مختلف کشور خود را ترک می کند و بعد از آن با توجه استفاده از حق برخورداری از حقوق بین‌الملل از کشور درخواست پناهندگی خواهد کرد.

مهاجرت دائم یا موقت

مهاجرت دائم یا موقتی

مهاجرت دائم : مهاجرت می تواند به صورت دائمی و قطعی باشد. در این نوع مهاجرت ،مهاجر نمی تواند به محل زندگی قبلی خود بر گردد و امکان بازگشت نداشته است. در این دسته مهاجر یا به اراده خودش اقدام به مهاجرت کرده که همیشه اقامتگاه خود را ترک کند یا اینکه عوامل بازدارنده ی مثل عوامل طبیعی و سیاسی سبب شده که دیگر به اقامتگاه سابقش برنگردد. بیشتر جغرافی دانها بر این باور می باشند که در صورت اینکه در یک کشور بیشتر از یک سال اقامت کنند مهاجرت دائمی به شمار می رود.

مهاجرت موقتی: یکی دیگر از نوع مهاجرت، موقتی یا فصلی می باشد. در این نوع مهاجرت افراد در فصل های مشخصی به مکانهای می روند که شرایط کاری بهتری داشته است و پس از مدتی با شروع فصل کار به اقامتگاه اصلی شان برمی گردند. (عموما افراد بعد از برداشت محصولات کشاورزی از این نوع مهاجرت استفاده می کنند).

کلمات مرتبط :

مهاجرت چیست

مهاجرت آلمان

بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان

تعریف مهاجرت

دلایل مهاجرت

عوامل مهاجرت

استرالیا بهتر است یا کانادا؟

اروپا بهتر است یا کانادا ؟

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : انواع مهاجرت را بشناسید

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *