طراحی سایت اینتن
بنر مجتمع فنی تهران

نحوه اطلاع از آنلاین بودن کاربران Last seen recently تلگرام

0

کاربران Last seen recently تلگرام | همانطور که می دانید تلگرام یک قابلیتی را برای کاربران فراهم نموده است تا با استفاده از این قابلیت بتوانند به راحتی اقدام به مخفی نمودن زمان فعالیت خود در تلگرام نمایند. برخی از افراد دوست دارند که بدانند اگر دوستان آن ها در تلگرام آنلاین می باشد، به آن ها پیام دهند، در غیر این صورت ارسال پیام را متوقف نمایند اما نمی توانند زمان آنلاین بودن آن ها را مشاهده نمایند.

در شرایطی که کاربری وضعیت آنلاین بودن تلگرام خود را بر روی Nobody قرار بدهد، به جای نمایش دقیق زمان آنلاین بودن‌، عبارت Last seen recently در پروفایل این کاربر به نمایش در می آید و بر همین اساس اشخاص از جزییات آنلاین بودن این فرد مطلع نخواهند شد. فرض کنید که به تلگرام فردی که وضعیت آنلاین بودنش را بسته پیامی ارسال می‌ کنید و پس از گذشت یک مدت زمان تقریبا طولانی همچنان پیام شما به صورت سین نشده باقی مانده است. در این وضعیت می‌ توان گفت یا آن شخص علاقه‌ ای به باز کردن پیام نداشته است و یا اینکه در طول این مدت زمان تلگرام خود را بررسی نکرده است.

در ادامه قصد داریم به ترفندی اشاره کنیم که بتوانید از آن طریق آنلاین بودن افراد را تشخیص دهید.

اطلاع از آنلاین بودن کاربران Last seen recently تلگرام

  • در ابتدا تلگرام خود را بروزرسانی نموده و آن را اجرا کنید.
  • وارد صفحه ی چت شخصی که می‌ خواهید بدانید آنلاین است و یا نه، شوید.
  • بر روی نام کاربری شخص مورد نظر کلیک کنید تا قسمت اطلاعات کاربر برای شما به نمایش در بیاید.

Last seen recently

  • بر روی گزینه ی Start Secret Chat کلیک کنید.

Last seen recently

  • پس از مشاهده ی پیغام بر روی گزینه ی OK کلیک کنید.

Last seen recently

پس از انجام این مراحل وارد صفحه ی سکرت چت فرد مورد نظر می‌ شوید. در شرایطی که بخش پایینی صفحه ی سکرت چت عبارت Waiting for…to get online را نمایش دهد، یعنی شخص مورد نظر شما در حال حاضر آنلاین نمی باشد.در زمان آنلاین شدن کاربر، عبارتی که به آن اشاره نمودیم، پنهان می شود و قسمت مخصوص برای تایپ کردن پیام در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

Last seen recently

از این طریق به آسانی می توانید از آنلاین بودن کاربران Last seen recently آگاه شوید.

Last seen recently

البته لازم به ذکر است که با استفاده از این ترفند، شخص مقابل از این اقدام شما آگاه می گردد و حتی با پاک نمودن صفحه سکرت چت نیز درخواست شما برای شخص مقابل باقی خواهد ماند. البته احتمال اینکه از هدفتان برای ایجاد سکرت چت آگاه باشد، بسیار پایین است.

 

مطالب مرتبط

 

در ادامه با زوم تک همراه باشید …

loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

بنر مجتمع فنی تهران