دانشمندان یک ژن منجر به ایجاد احساس پُری در معده کشف کردند

دانشمندان ادعا کرده اند اخیرا یک ژن کشف کرده اند که منجر به احساس پُری در معده شده و می تواند از میل به پرخوری کردن پیشگیری کند. و خبر خوب برای آن دسته از افرادی است که در تقلا هستند تا به یک رژیم غذایی خاص متوسل شوند. محققان دانشگاه موناش در ملبورن و دانشگاه کپنهاگ دریافته اند می توانند به توسعه یک دارو بپردازند که باعث کاهش اشتها و افزایش میل به ورزش شود.

دانشمندان گفته اند این ژن مکشوف در کرم های گرد روده ای سیگنال های بین مغز و روده را کنترل می کند. همچنین، آن ها بر این باورند پس از غذا خوردن و هنگامیکه چربی به اندازه کافی در بدن ذخیره شود نیاز به خواب احساس می شود.

پروفسور راجر پوکاک، سرپرست تحقیق، گفته است: “هنگامیکه حیوانات دچار سوءتغذیه هستند، آن ها به دنبال موادغذایی در اطرافشان می گردند. و هنگامیکه آن ها به خوبی تغذیه می کنند، بدون نیاز به دنبال گشتن به طور کامل سیر شده و خوابالود می شوند.”

“از آنجا که کرم های گرد روده ای بسیاری از ژن ها را با انسان ها به اشتراک می گذارند، یک مدل سیستم بزرگ به منظور بررسی و بدست آوردن درک بهتر از فرآیندهای سوخت و ساز بدن و همچنین بیماری های انسان ها می باشند.”

با توجه به مرکز اطلاعات مراقبت بهداشت و اجتماعی، در انگلستان 58 درصد از زنان و 65 درصد از مردان دارای اضافه وزن و چاق هستند.

به گفته دانشمندان با توجه به پژوهش منتظر شده در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی این راه می تواند به یک روش جایگزین مبدل شود تا افراد همواره در تناسب اندام بمانند.

گفتنیست کرم های گرد روده ای که برای این آزمایش انتخاب شدند تنها 302 نورون و 8000 سیناپس داشتند چرا که مغز آن ها نسبتا ساده تر است.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : دانشمندان یک ژن منجر به ایجاد احساس پُری در معده کشف کردند

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *