استیون هاوکینگ کیست ؟

استیون هاوکینگ

استیون هاوکینگ کیست ؟ اگر تا به حال در مورد استیون هاوکینگ مطلبی شنیده باشید قطعا می دانید که او از افرادی می باشد که نمی تواند هیچ حرکتی داشته باشد و البته دست و پای او نیز قابل تکان دادن و حرکت نیست شاید اگر شخص دیگری با این ویژگی ها را توصیف می کردیم هم اکنون فکر می کردید که یک شخص بی حرکت در گوشه ی از خانه است ولی استیون هاوکینگ با وجود بدنی 99 درصد از کار افتاده یک مغز خارق العلده دارد که برای بسیاری از جستجوها و معماهای ناشناخته باز مانده است.


حتما بخوانید  : علت مرگ استیون هاوکینگ فیزیکدان مطرح جهان


دانشمند بزرگ قرن 20

دانشمند بزرگ هم اکنون در دانشگاه معروف کمبریج ، همان کرسی استادی را در اختیار داشته است که حدود 2 قرن پیش به اسلحق نیوتن تعلق داشته است. البته او را با عنوان انیشتین دوم نیز می شناسند.

در مورد این دانشمند نیز می توان اینگونه گفت که وی شهرت خود را مدیون محاسبه های دقیق و پیچیده ی ریاضی است که در مورد تغییرات و تحولات حفره های سیاه و سیاهچاله های آسمانی می باشد و او توانسته است این موضوع را در مورد آنها به اثبات برساند و همچنین شکل گیری و تحول آنها نیز را به ثبت برساند. کتاب جدیدی از ایشان انتشار یافته است که با عنوان سیاهچاله ها و جهان های نوزاد می باشد.

استیفن هاوکینگ در تاریخ 8 ژانویه 1942 در شهر دانشگاهی آکسفورد متولد شده است و دوران کودکی اش و تحصیلی خود را در همان جا گذرانده است.او در دوره های تحصیلی اش همیشه فراتر از درس ها گام برداشته و سعی کرده تا اشتباهاتی را از کتاب های درسی بگیرد.

وی در خانواده ی ساده و قشری متوسط زندگی کرده است که با دارا بودن کتاب های زیاد ، فرزندشان همیشه مشتاق کتاب خواندن بوده است و به مطالعه پرداخته است.

او تحصیلات خود را از 17 سالگی در رشته طبیعی آغاز نموده است و به فیزیک اختری و کیهان شناسی علاقه داشته و  همیشه کنجکاو بوده تا بتواند در مورد رمز و راز اختران و آغاز و همچنین انجام کیهان ، اطلاعاتی را بدست بیاورد.

او به دلیل مشکلات جسمانی که داشت به بیمارستان رفت و علائمی از یک بیماری نادر و کمیاب در او طی آزمایش ها مشاهده شد.بیماری که وی دارد با نام ALS شناخته شده و به صورت خلاصه می توان گفت این بیماری سبب از کار افتادن اعصاب حرکتی بدن می شود. افرادی که این بیماری را دارند عموما زمان زیادی را زنده نمی مانند و برای این دانشمند نیز  2 الی 3 سال عمر پیش بینی شده بود.

آگاهی داشتن از بیماری سبب شد که وی تقریبا روحیه خود را از دست بدهد و تا مدت ها در فکر باشد  ولی آنچه که موجب ایجاد یک امید جدید در  استیون هاوکینگ شد آشنایی با دختری با نام جین وایلد بود که بعد ها با او نامزد کرد و همسر او شد.

جین به عنوان یک محافظ و نگهبان استیون هاوکینگ بود که پس از مدت ها ازدواج رسمی آنها در سال 1965 انجام گردید و هم اکنون  استیون هاوکینگ 61 سال داشته است و می توان این گونه گفت که وضعیت عمر و زندگی وی ، چیزی استثنایی به شمار می رود چرا که مبتلایان به این بیماری پس از مدت کوتاهی جانشان را از دست میدهند.

پیش بینی پزشکان نیز غلط نبوده چون او پس  از سال 1985 قدرت تکلمش را نیز از دست داده و این بیماری در تمام بدنش دیده می شود. یکی از شگفتی های که در این دانشمند دیده می شود اخلاق شوخ طبعی او و رفتارهای صمیمی و کودکانه اش است.

در نتیجه یکی از اصلی ترین درس های که می توان از استیون هاوکینگ گرفت ، درس امید به زندگی است و او با وجود اینکه ادم معمولی است اما بسیار پر تحرک و پرانرژی می باشد.

این درسی است برای افرادی که سلامتی و تندرستی را در زندگی شان دست کم می گیرند.

 

3/5 - (2 امتیاز)

نظرات در مورد : استیون هاوکینگ کیست ؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *