داروی اسکیزوفرنی چیست؟

اسکیزوفرنی

داروی اسکیزوفرنی چیست؟ بهتر است پیش از اینکه بخواهیم در مورد روش درمان اسکیزوفرنی صحبت کنیم، تعریف و توصیفی از این بیماری را در ذهنمان داشته باشیم.
افرادی که دچار بیماری اسکیزوفرنی می شوند در واقع ارتباطشان با واقعیت قطع می شود و به سختی می توان ارتباطی با این چنین افرادی داشته باشیم. به بیانی ساده می توان گفت انسانهای مبتلا به این بیماری، با دنیای بیرون و واقعیت همزاد نیستند و نسبت به هر چیزی که در پیرامون شان اتفاق می افتد بی تفاوتی نشان میدهند و عکس العملی ندارند.

درمان بیماری اسکیزوفرنی

مبتلا شدن به اسکیزوفرنی یعنی زندگی در رویا و کمتر دیدن اتفاق های واقعی که در پیرامونمان رخ میدهد. اما سوال اینجاست که ایا می توان برای درمان این بیماری روشی را پیش گرفت؟ امروزه خوشبختانه ما شاهد تغییرات زیادی در عرصه پزشکی هستیم و روشهای متعددی برای درمان بیماریهای مختلف به وجود آمده اند.

اولین چیزی که باید در درمان بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی در نظر داشته باشیم ،موضوع بستری بیمار است که در بیشتر مواقع امری ضروری و لازم به شمار می رود. در واقع معمولا روان درمانی نمی تواند فایده ی داشته باشد. این موضوع امری منطقی بوده چون اسکیزوفرنی دارای ماهیتی بوده که در مقابل برابر هر گونه تماس بیرونی ،نفوذی ندارد ولی برای اینکه تغییراتی را به وجود آمد می توان از شوک الکترونیکی یا شوک به واسطه تزریق انسولین استفاده نمود.

برخی از تاثیرات اسکیزوفرنی به صورت سمبلیک هستند ولی آیا می توان به این نشانه ها ارتباطی را با بیمار برقرار کرد یا می توان گونه ی رفتار و صحبت کرد که به آنها شبیه باشد؟ باید بدانید این روش هم تا حدودی می تواند موفق و کارآمد باشد.

داروی اسکیزوفرنی چیست؟

جدیدترین روشهای درمان اسکیزوفرنی

داروی اسکیزوفرنی چیست؟ برای بیمارانی که به پزشک و گروه های درمانی مراجعه می کنند، روشهای مختلف درمانی استفاده می شود که قطعا هر کدام تاثیرات خاص خود را داشته است.

معمولا کاردرمانی و گروه درمانی بسیار تاثیرگذار است و با چنین روشی می توان برای مقابله با بی حالی اقدام نمود و حالت فرو رفتن را در فرد کمتر می کند البته اگر شرایط به گونه ی حاد باشد برخی از جراح ها ،جراحی مغز را توصیه می کنند تا بتوانند به نتیجه های خوبی دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید  فرق افسردگی با اسکیزوفرنی

فراموش نکنید که با پیشرفت های زیادی که در عرصه پزشکی صورت گرفته است نمی توانیم بگوییم که اسکیزوفرنی جز بیماری های است که درمان نداشته بلکه برای بهبود و درمان این بیماران روشهای جدیدی به وجود آمده است.

اسکیزوفرنی اختلال مغزی

اسکیزوفرنی را می توانیم یک اختلال جدی برای مغز بدانیم که سبب می شود فرد نتواند از تجربه های واقعی اطراف خود استفاده کند و تشخیص واقعیت و غیر واقعی بودن پدیدیهای پیرامون برای او غیر ممکن می شود. شخص مبتلا به اسکیزوفرنی نمی تواند به صورت طبیعی در برابر موقعیتهای اجتماعی حاضر شود و البته مشکلاتی نیز ممکن است در زمان صحبت کردن با دیگران داشته باشند یا رفتارهای نامتعارفی در چنین شرایطی از خود نشان دهند.

داروی اسکیزوفرنی

کارشناسان می گویند که انسان ها ممکن است در هر زمانی به این بیماری مبتلا شوند ولی بیشترین زمان برای خطر مبتلا شدن به اسکیزوفرنی می تواند نوجوانی باشد و سن 15 تا 30 سالگی را برای آن ذکر می کنند.

این بیماری می تواند تمامی ابعاد مختلف در زندگی شخص را تحت تاثیر بگذارد و البته سبب مختل شدن بسیاری از فعالیتهای بیمار شود. بهتر است در صورت داشتن چنین بیماری در خانواده ،از روش های که برای مراقبت از آنها وجود دارد به خوبی آگاه باشیم تا بتوانیم به آنها کمک کنیم.

بیماری اسکیزوفرنی بیشتر در اشخاصی دیده می شود که خانواده(پدر و مادر- خواهر – برادر) دچار بیماری های مشابه ی بوده اند ولی نمی توان به صورت قطعی و صد در صدی گفت که مبتلا شدن به این بیماری از رابطه نسبی است.

منبع : wikipedia

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : داروی اسکیزوفرنی چیست؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *