طراحی سایت اینتن
بنر مجتمع فنی تهران

موارد استفاده سرکه بالزامیک چیست ؟

0

موارد استفاده از سرکه بالزامیک : برای افرادی که قصد دارند خودشان در منزل این سس را درست کنند چندان کار مشکلی نیست و می توان به وسیله چند نوع ادویه و طعم دهنده به سادگی در منزل سس بالزامیک را تهیه نمود. این سس سرکه بسیار مفید بوده و برای افرادی که به سلامت شان اهمیت میدهند و رژیم های غذایی مناسب را استفاده می کنند قطعا گزینه ی خوبی خواهد بود.

موارد استفاده سرکه بالزامیک

اگر قصد داشته باشید از این سس به تنهایی استفاده نمایید باید بدانید کمی تیز و تند بوده و ممکن است با سلیقه بسیاری از افراد متناسب نباشد به همین دلیل با اضافه کردن چاشنی ها و چند ادویه می توان آن را دلپذیز کرد و از آن استفاده نمود.

سرکه بالزامیک چه خواصی دارد؟

1)این سرکه از نوع چاشنی های می باشد که خواص متعددی داشته است. همه ی انواع آن ضد سرطان هستند و در نهایت می تواند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کنند و همچنین قابلیت ضد عفونی کنندگی و خواص ضد میکروبی را در خودشان جای داده اند. در گذشته ها برای درمان عفونتهای ویروسی و همچنین در ضدعفونی کردن زخم ها نیز از این سرکه استفاده می شده است.

با توجه به آنچه که ذکر کرده ایم قطعا متوجه شده اید که خواص متعدد و بی شماری را برای شما در صورت استفاده دارد و خاصیت ضد قارچی نیز داشته است. خانم های که مبتلا به عفونتهای دستگاه مجاری ادراری و تناسلی هستند می توانند برای پیشگیری از بروز چنین عفونتهای و شدت آن ها از سرکه بالزامیک استفاده نمایند. به خانم های عزیز توصیه می کنیم که حداقل از این سرکه به عنوان چاشنی برای غذاهایشان استفاده کنند.

2) این سرکه از انگوری تهیه می گردد که انگور دارای گروهی از فلاونوییدها می باشد. این گروه چون خاصیت انتی اکسیدانی دارند می توانند عملکردی در خصوص ضد سرطانی، ضدپیری سلول های بدن، ضد بیماریهای قلبی عروقی داشته باشند.

سرکه بالزامیک و خواص مصرف آن

3)تمامی سرکه ها تا حدودی می توانند در کاهش میزان اشتها افراد مفید باشند و نوعی میل سیری را القا ببخشند و سرکه بالزامیک نیز جز این دسته ها قرار داشته است. به این معنی که فرد وقتی سرکه بالزامیک را با غذاهای سرد یا حتی سالادها مصرف می کند تا میزان زیادی به کاهش اشتها خود کمک کرده و می توان گفت جز بهترین روش ها برای کاهش وزن به شمار می رود.

در تمامی سرکه ها به دلیل وجود اسیداستیک ،کمک زیادی به کاهش چربی خون می کنند و در افرادی که چربی خونشان بالا است یا اینکه مستعد مبتلا شدن به چربی خون بالا هستند، منجر به کاهش میزان کلسترول و تری گلیسیرید می شوند.

دیگر فواید مصرف سرکه بالزامیک

4)شما می توانید در سالادها از این نوع سرکه ها چندین قاشق مرباخوری استفاده کنید. اگر با روغن زیتون نیز سرکه بالزامیک را مخلوط نمایید یک سس سالم و مغذی را درست کرده اید که برای هر سالادی می توانید از آن استفاده نمایید.

نکته) برای افرادی که رفلاکس معده دارند یا مبتلا به برگشت اسیده معده از معده به مری را داشته و دچار ترش کردن یا سوزش سر دل می شوند این سرکه مناسب نیست و نباید از آن استفاده کنند. حتی افرادی که به انگور نیز حساسیت داشته اند، باید در خصوص مصرف این سرکه احتیاط های لازم را در نظر داشته باشند.

5) گاهی دیده می شود که برخی از منابع یک سری ترکیباتی را برای سرکه بالزامیک نام برده اند که می تواند منجر به بالا بردن حساسیت به انسولین شود. به این معنی که انسولین می تواند در بدن عملکرد بهتری را داشته باشد و قند را به درون سلولها هدایت می نماید و در نتیجه برای کنترل قندخون در افرادی که دیابت داشته است یا در مرحله های پیش از دیابت می باشند بسیار مفید می باشد.

6)با مصرف سرکه بالزامیک در معده نوعی حالت اسیدی پدید می آید و معمولا در افرادی که سالم و جوان هستند، در محیط معده به میزان کافی حالت اسیدی وجود داشته است اما در افرادی که به دلایل دیگر میزان ترشح اسید معده ی کم شده مثل افرادی که با عمل جراحی قسمتی از معده شان برداشته شده یا افرادی که سن شان بالا است، استفاده از چنین سرکه های کمک می کند که محیط معده اسیدی تر گردد و در نهایت برای آن فرآیند هضم بهتر انجام شود و بهبود جذب بسیاری از مواد مغذی را به همراه داشته است.

فواید مصرف سرکه بالزامیک

همچنین لازم است بدانید که این محیط اسیدی سبب افزایش میزان جذب عنصرهای مثل کلسیم و اهن می شود. افرادی که مبتلا به فقر آهن و کم خونی هستند می توانند از مقدار کمی سرکه بالزامیک با گوشت قرمز استفاده کنند تا سبب افزایش میزان جذب آهن گوشت شوند.

از سس بالزامیک چگونه استفاده کنیم؟

این سرکه را می توانید برای آنتی پاستاها و سس سالادها استفاده نمایید. شما می توانید در هر غذایی به جای اینکه از سرکه معمولی استفاده کنید سرکه بالزامیک را جایگزین نمایید. این سرکه اگر سفید باشد ترش تر بوده و طعم شیرین نوع قرمز را نداشته است و برای سالادهای که میخواهیم رنگ قرمز نداشته باشند و در گوشت های سفید بیشتر استفاده می شود. شما می توانید حتی با پنیر یا توت فرنگی از چند قطره سرکه بالزامیک استفاده نمایید و طعم خوش مزه ی را به وجود بیاورید.

استفاده از سس بالزامیک سبب می شود تا شما بتوانید از مزیت های فوق العاده ی آن بهره مند شوید و به سلامت خودتان کمک کنید. سعی کنید همیشه از مواد غذایی یا موادی که برای سلامتی تان مضرر هستند دوری کنید.

چگونگی درست شدن سرکه بالزامیک

به صورت سنتی این سرکه از آب انگور درست می شود و باید آب انگور پخته شود تا به صورت غلیظ در بیاید و در این زمان شکر در آب انگور به شکل تیره و کاراملیزه در می آید و به همین جهت رنگ سرکه بالزامیک تیره می باشد. بعد از این که سرکه تخمیر گردید و به آهستگی پروسه رسیدن آن در خمره های چوبی انجام می شود. حداقل زمانی که نیاز است سرکه به صورت کامل برسد 12 سال بوده ولی دیده می شود که برخی از این سرکه های بالزامیک 25 سال نیز سن داشته اند.

تگ ها
loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

بنر مجتمع فنی تهران