استفاده از پهپادهای تعمیرکار برای ترمیم شهرها

پهپادها هم اکنون به طور گسترده در زمینه‌های مخابرات، ناوبری جهانی، تحقیقات هواشناسی، جغرافیایی و جاسوسی به کار گرفته شده اند.
از مصارف غیرنظامی پهپادها نیز میتوان به عنوان نمونه به حادثه فوکوشیمای ژاپن که از پهپادها برای بررسی آسیب‌های وارده به این نیروگاه استفاده شد اشاره نمود. پهپادها نقش مهم و تاثیرگزاری در شناسایی و ردیابی کشتی‌هایی که به صید غیرقانونی موجودات دریایی نظیر ماهی می‌پردازند یا خاموش کردن آتش‌سوزی‌ها و جایی که پرواز برای خلبان خطر دارد، ایفا می کنند. اما به تازگی وظیفه غیرنظامی تازه ای برای پهپادها در نظر گرفته شده تا به ایفای نقش متفاوتی بپردازند. شرکت های معروف آمازون، گوگل و ای بی اقدام به طراحی و آزمایش پهپادهای کالابر نموده اند. از ویژگی های بارز این طرح می شود به بالارفتن سرعت تحویل سفارش ها به مشتریان اشاره کرد.

پهپاد های آینده برای ترمیم شهرها (1)حال با طرح جدید محققان دانشگاه لیدز، بزودی می‌توان به کمک لشگری از پهپادهای تعمیرکار شاهد انجام کارهایی همچون ترمیم چاله‌ها و تعمیر چراغهای خیابان‌ها و دیگر کارهایی از این قبیل باشیم.یکی از محققین پروژه در این باره گفته:”ما قصد داریم لیدز را به نخستین شهر در جهان تبدیل کنیم که هیچ اختلالی در اثر کارهای خیابانی ندارد. ما می‌توانیم از زیرساختهایی حمایت کنیم که کاملا توسط رباتها قابل تعمیر بوده و اختلالات ناشی از کندن خیابان‌های شهر را به فراموشی بسپاریم.”
اگر این طرح به طور گسترده در شهرها اجرا شود،صرفه جویی بسیار بسیار قابل ملاحظه ای در هزینه های ناشی از تعمیر و نگهداری وسایل عمومی شهری خواهد شد.

” ارائه شهرهای خود تعمیرکننده ” هدف اصلی این پروژه اعلام شده است.این پروژه قصد دارد تیمی از ربات‌های کوچک را برای شناسایی سریع مشکلات در زیرساخت‌ها به منظور جلوگیری از تبدیل شدن آن‌ها به پروژه‌های تعمیراتی بزرگ تولید کند.
گفتنی است تمرکز اصلی این پروژه بر روی محافظت‌کردن بجای واکنشگر بودن است.طبق عقیده محققین طرح مطمئن شدن از پایداری و انعطاف‌پذیری زیرساختارها مهمتر از تعمیر آن ها پس از خراب شدن است.

بودجه در نظر گرفته شده برای این پروژه 6.4 میلیون دلار است.این تحقیق به سه بخش تقسیم شده که هر کدام مربوط به نوع خاصی از دستگاه برای اجرای نوع خاصی از کار است. نخستین گروه ملقب به «نشستن و تعمیر کردن» به ساخت پهپادهایی خواهد پرداخت که می‌توانند مانند پرندگان روی سازه‌ها بنشینند و چیزهایی مانند چراغهای شکسته خیابان را تعمیر کنند.

در همین حین، بخش «درک و تعمیر» به توسعه پهپادهایی خواهد پرداخت که به مراقبت از خیابان‌های شهر پرداخته و بطور خودکار چاله‌های خیابانی را شناسایی و ترمیم می‌کند. از سوی دیگر، بخش «راه بینداز و فراموش کن» ربات‌هایی تولید خواهد کرد که بطور خودکار و نامحدود درون لوله‌های آب و برق به کار پرداخته و کارهایی نظیر نظارت، تعمیر، اندازه‌گیری و گزارش‌دهی وظایف را انجام می‌دهند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و تازه های دنیای تکنولوژی و پیوستن به کانال زوم تک در تلگرام، اینجا کلیک کنید.

منبع : gizmag

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : استفاده از پهپادهای تعمیرکار برای ترمیم شهرها

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *