تفاوت اسکیزوفرنی و شیزوفرنی

شیزوفرنی

تفاوت اسکیزوفرنی و شیزوفرنی : بیماری شیزوفرنی ممکن است در آقایان در سن های پایین تری نسبت به خانم ها بروز بدهد و در بسیاری از موارد دیده شده است که روند پیشرفت آن به صورت تدریجی و آهسته می باشد البته به ندرت نیز می تواند به یکباره پیشرفت داشته باشد. از اصلی ترین علائم این بیماری می توان به توهم ، افکارهای ناخوشایند و تصورات اشاره کرد.

اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی یکی از بیماری های اختلال روانی بوده که بروز آن در اواخر دوران نوجوانی تا شروع بزرگسالی اتفاق می افتد و در کل افراد جهان حدود یک درصد این اختلال دیده می شود و با علائمی برای بیمار همراه می باشد که در پاراگراف فوق به آنها اشاره کرده ایم.

شیزوفرنی را چگونه می توان تشخیص داد؟

از رایج ترین روش های که می توان به وسیله ی آن شیزوفرنی را تشخیص داد، حالت ها و وضعیت بیمار بوده و همچنین بررسی های رفتارهای که در مصاحبه با بیمار انجام شده است. پزشک برای اینکه از دیگر بیماری های بیمار نیز مطلع گردد برای او آزمایش و عکس های را نیز تجویز می کند.

زمانی می توان شیزوفرنی را تشخیص داد که دیگر بیماریها در بیمار رد شده باشند چون در بیشتر موارد در بیمار یک اختلال روانی ساده وجود داشته است که به سادگی نیز می تواند درمان گردد. طبق برخی از تحقیق ها این بیماری می تواند به دلیل پیشرفت عصبی ناقصی باشد که در مغز جنین وجود داشته و پس از تولد به صورت آهسته به یک بیماری تبدیل می گردد.

افراد که دچار شیزوفرنی یا اسکیزوفرنی  هستند نیاز به مراقبت دارند و باید دیگران از آنها نگهداری کنند.بیشتر بیماران مبتلا به شیزوفرنی در مقابل درمان از خودشان مقاومت نشان داده و اینگونه می گویند که مشکلی در این خصوص نداشته اند. باید بدانید که علائم شیزوفرنی در بیماران می تواند با یکدیگر متفاوت باشد.


مقاله مرتبط : داروی اسکیزوفرنی چیست؟


علائم شیزوفرنی

افرادی که به شیزوفرنی مبتلا هستند در اصل صداهای را می شوند که اصلا در واقعیت وجود نداشته است. برخی از مبتلا به این بیماری می گویند که افراد دیگر در حال خواندن ذهنشان هستند و یا نحوه ی فکرکردن آن ها را کنترل می کنند و از این موضوع دچار حالت ترس و اضطرابند. از این میان برخی دیگر نیز دیده می شود که فکر می کنند دیگران در مقابل آنها تظاهراتی خواهند داشت.

شیزوفرنی

این ها همه جز توهم های می باشد که به صورت مداوم بیماران را به خود مشغول کرده و افراد مبتلا را به حالت پریشانی وا می دارد و سبب گوشه گیر شدن آنها خواهد شد و اجازه نمیدهد که در جمع حضور داشته باشند و یا حتی آنها دیگر به نیازهای اولیه شان اهمیتی نمی دهند و ترک تغذیه می کنند و در نهایت منجر به مرگشان خواهد شد.

تفاوت اسکیزوفرنی و شیزوفرنی : لازم است بدانید که اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی جز بیماری های تضعیف کننده مغز و مزمن به شمار می رود که از نوع بیمارهای روحی بوده و سبب تخریب افکار خواهد شد و انسان های مبتلا به آن از واقعیت برداشتی اشتباه خواهند داشت.


مقاله مرتبط : فرق افسردگی با اسکیزوفرنی


هنوز هم نمی توان به صورت دقیق گفت که علت بروز این بیماری چیست و چرا برخی از افراد به آن مبتلا می شوند ولی مراجعه افراد مبتلا که به پزشک می روند نشان میدهد از اصلی ترین عامل ایجاد این بیماری آسیب پذیری های ذهنی و همچنین اتفاق های ناگوار و تلخ زندگی شخصی است.

علائم منفی در بیماری اسکیزوفرنی (شیزوفرنی)

در زمان شروع بیماری ،علائم منفی برای بیمار رخ میدهد و شخص اصلا احساس به درمان نمی کند. معمولا این دسته از علائم با تخریب ارام می باشند و سبب می شوند که فعالیت اجتماعی کمتر شده و مواردی چون احساست کمتر،تغییر در کلام، احساسات نامناسب را شامل میشود.


مقاله مرتبط : تفاوت دوقطبی و اسکیزوفرنی


 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : تفاوت اسکیزوفرنی و شیزوفرنی

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *