نحوه برخورد با شبکه های اجتماعی حین کودتای ناموفق ارتش ترکیه چگونه بوده است؟

شبکه های اجتماعی امروز نقش بسیار مهمی را در ارتباط رسانی جمعی و گروهی دارند و از آنجائیکه عموم مردم چندین بار حتی در روز به آن ها نیم نگاهی می اندازند، بهترین محل برای اطلاعات رسانی های گسترده بشمار می روند.البته بسته به کشور مورد نظر شبکه های اجتماعی متفاوتی محبوب بشمار می روند.به عنوان مثال شبکه اجتماعی بدون رقیب و یکه تاز ایران تلگرام است! اما در سایر کشورهای جهان فیس بوک، توئیتر و یوتیوب عموم بازدید کاربران را به خود اختصاص می دهند.

حال از قرار معلوم شبکه های اجتماعی یاد شده از همان لحظات ابتدایی شروع کودتای ارتش ترکیه علیه دولت تحت فیلترینگ بسیار قوی قرار گرفتند تا از انتشار هرگونه خبر، تصویر و فیلم تا حدممکن جلوگیری شود.

facetimeدر این میان که بیشتر مردم تلاش به بارگذاری تصاویر خود در شبکه های اجتماعی نامبرده می کردند، رجب طیب اردوغان با استفاده از گوشی آیفون خود و به کمک اپلیکیشن FaceTime اقدام به برقرار ارتباط با عموم مردم نموده و آن ها را به تلاش و ایستادگی در مقابل نظامیان دعوت نمود.

البته خود شبکه های اجتماعی یاد شده در ابتدا واکنش خاصی نسبت به حجم زیاد مطالب وارد شده در اینباره نشان ندادند، به طوری که از دیروز صبح تاکنون درصد بسیار بالایی از مطالب منتشر شده در شبکه های اجتماعی، اعم از طنز، کاریکاتور، عکس، فیلم و… به این موضوع اختصاص یافته اند.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : نحوه برخورد با شبکه های اجتماعی حین کودتای ناموفق ارتش ترکیه چگونه بوده است؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *