بررسی گوشی هوشمند نوکیا 7 پلاس ؛ جذاب و حیرت انگیز

نوکیا 7 پلاس

بررسی گوشی هوشمند نوکیا 7 پلاس | کمپانی نوکیا یکی از برندهای قدیمی در زمینه ی تولید گوشی های تلفن همراه بوده که در شرایط بسیار دردناکی به دلیل اتخاذ تصمیمات نادرست با ورشکستگی نابهنگامی مواجه شد. بسیاری از طرفداران این برند فوق العاده قدرتمند هنوز هم خاطرات زیادی از گوشی های نوکیا دارند و برای آن ها ارزشمند می باشد. در این بین کمپانی HMD Global پس از مشاهده ی این ورشکستگی نوکیا اقدام به خرید حق استفاده ی 10 ساله ی این برند برای تولید گوشی های هوشمند را نمود که با این کار جانی دوباره به نوکیا بخشید و بسیاری از طرفداران این برند را امیدوار کرد.

برای اولین بار کمپانی فنلاندی HMD Global در سال 2017 از 6 گوشی جدید با برند نوکیا رونمایی به عمل آورد و دوباره اعلام کرد که هنوز نوکیا در این عرصه حرف های زیادی برای گفتن دارد. این کمپانی با هدف قرار دادن بازارهای عمده ی چین و هند توانست موفقیت هایی در فروش کسب نماید. اچ ام دی در سال 2018 نیز مدل های متنوعی را به بازار عرضه نمود که یکی از آن ها نوکیا 7 پلاس نام داشت. در ادامه قصد داریم به بررسی برخی از ویژگی های این گوشی فنلاندی الاصل بپردازیم، با زوم تک در ادامه همراه باشید.

کلیات : طراحی نوکیا 7 پلاس با یک صفحه نمایش کشیده 6 اینچی و انحنای گوشه های این گوشی هوشمند یادآور یک گوشی مدرن و جذاب با طراحی بروز می باشد. در این میان پردازنده ی اسنپدراگون 660 به همراه حافظه ی رم 4 گیگابایتی و حافظه ی داخلی 64 گیگابایتی برای یک گوشی هوشمند میان رده بسیار ایده آل است.

طراحی نوکیا 7 پلاس

کمپانی HMD Global در دوره ای که بسیاری از کمپانی ها حتی برای طراحی گوشی های میان رده ی خود برای پنل پشتی از شیشه استفاده می کنند، از قاب فلزی در پنل پشتی 7 پلاس نوکیا استفاده کرده است (استفاده از پوشش شش لایه ی روی الومینیوم). پوشش مات استفاده شده در این گوشی ظاهری بسیار زیبا به آن بخشیده است به گونه ای که ترکیب این پوشش با نوارها و خطوط مسی، حس خوبی را به کاربر القا می‌ کند.

وزن ۱۸۱ گرمی نوکیا 7 پلاس و ابعاد این گوشی هوشمند برای یک گوشی ۶ اینچی مناسب می باشد؛ طول و عرض ۱۵۸.۴ و ۷۵.۶ میلی‌ متری این گوشی تقریبا با رقیبش گلکسی A8 پلاس برابر است. لازم به ذکر است که نوکیا ۷ پلاس در دو رنگ سفید و مشکی به بازار عرضه شده است. استفاده از صفحه نمایش با نسبت ۱۸ به ۹ در شرایطی که نوکیا ۸ سیروکو و نوکیا ۶.۱ از صفحه نمایش هایی با نسبت ۱۶ به ۹ بهره می‌ برند به عنوان پیشرفتی از سوی فنلاندی‌ ها محسوب می گردد؛ این صفحه نمایش 6 اینچی تقریبا ۷۷.۲ درصد از پنل جلوی گوشی را به خود اختصاص داده است و با گوشه‌ های انحنا دار ظاهری جدید و بروز به گوشی بخشیده است.

صفحه نمایش نوکیا 7 پلاس

این گوشی میان رده ی HMD به عنوان بهترین میان‌ رده‌ ی برند نوکیا بر خلاف نوکیا 6.1 به صفحه نمایشی بلند با نسبت 18 به 9 مجهز است. اما لازم به ذکر است که هنوز خبری از نمایشگرهای OLED در میان‌ رده‌ های نوکیا نیست و کمپانی HMD Global نوکیا 7 پلاس را نیز با پنل IPS LCD به بازار عرضه کرده است. همانطور که انتظار داشتیم رزولوشن صفحه نمایش 6 اینچی نوکیا ۷ پلاس ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل می باشد، این رزولوشن تراکم پیکسلی ۴۰۲ پیکسل بر هر اینچ را برای این گوشی هوشمند رقم می زند که تصاویر Sharp در این صفحه نمایش را تضمین می‌ کند. گوشه‌ های صفحه نمایش 7 پلاس مانند خیلی از گوشی‌ های هوشمند جدید به صورت منحنی و تیز طراحی نشده است.

بیشتر بخوانید  معرفی رسمی نوکیا 7 (Nokia 7)

حداکثر روشنایی صفحه نمایش این گوشی به 306 نیت می‌ رسد که یک عدد متوسط برای گوشی میان‌ رده در این بازه‌ ی قیمت تلقی می شود؛ گوشی های میان‌ رده‌ ای همانند ایکس ای 2 اولتر A سونی با پنل LCD به روشنایی 600 نیت دست‌ یافته‌ اند. قابلیت Ambient display نیز در نوکیا 7 پلاس حضور دارد و به کمک آن با بلند کردن گوشی اعلان‌ ها، ساعت و تاریخ را مشاهده می کنید؛ این قابلیت شبیه به ویژگی صفحه نمایش همیشه روشن می باشد با این تفاوت که فقط در زمان هایی که کاربر گوشی را بر میدارد صفحه نمایش به منظور ارائه‌ ی بعضی اطلاعات روشن می‌ شود.

اسلایدر روشنایی در این گوشی توازن خوبی ندارد؛ به این معنا که به منظور دستیابی به نیمی از روشنایی حداکثر صفحه نمایش باید اسلایدر در موقعیت حدودی ۸۰ درصدی قرار داشته باشد.

رابط کاربری نوکیا 7 پلاس

از زمانی که نوکیا به دنیای گوشی‌ های هوشمند بازگشت، رابط کاربری گوشی‌ های نوکیا همواره ساده، سریع و نزدیک به اندروید می باشد. کمپانی گوگل از مدت‌ها پیش برنامه‌ ی اندروید وان را در پیش گرفته و استفاده‌ ی کمپانی های مختلف از یک رابط کاربری واحد اندروید آرزوی اهالی گوگل است که تا به امروز محقق نشده. قبل از این اساسا اندروید وان را فقط در گوشی‌ های ارزان‌ قیمت و اقتصادی دیده ایم ولی هم اکنون نام اندروید وان بر روی یک گوشی میان رده با قیمت بالا می باشد.

نوکیا 7 پلاس

این گوشی نوکیا به لطف اندروید وان به مدت سه سال بروزرسانی‌ های امنیتی و تا دو سال بروزرسانی سیستم عامل اندورید را دریافت خواهد کرد. اکنون نیز این گوشی هوشمند بخشی از پروژه terrible گوگل می باشد و نسخه‌ ی آزمایشی اندروید P برای آن قابل دریافت می باشد.

دوربین نوکیا 7 پلاس

قبل از اینکه نوکیا ورشکست شود، گوشی‌ های این برند همواره جزو برترین گوشی های هوشمند بازار در زمینه ی دوربین بودند. بسیاری از اولین‌ گوشی های قسمت دوربین گوشی‌ های هوشمند توسط نوکیا و قبل از ظهور گوشی‌ های هوشمند معرفی و عرضه شدند. ولی بعد از ورود دوباره ی گوشی‌ های کمپانی نوکیا در سال ۲۰۱۷، برترین محصولات این برند شامل نوکیا ۸ با دوربین دوگانه‌ی خود، توانایی رقابت با بزرگان این بخش را نداشت. سرعت فوکوس پایین و الگوریتم پردازشی ضعیف که سبب ثبت تصاویری با جزئیات کم و رنگ‌ های غیرواقعی میشد، از جمله نقاط ضعف بزرگ دوربین گوشی‌ های نوکیا بوده است.

نوکیا ۷ پلاس با اینکه یک گوشی میان رده می باشد، به همراه نوکیا ۸ سیروکو به بهترین دوربین گوشی‌ های نوکیا مجهز است. مجهز شدن به ماژول دوگانه‌ ی دوربین با استفاده از سنسورهای ۱۲ (ابعاد پیکسل ۱.۴ میکرومتر و لنز با f/1.75) و ۱۳ مگاپیکسلی (ابعاد پیکسل ۱.۰ میکرومتر و لنز با f/2.6) در پنل پشتی و ترکیب سنسور ۱۶ مگاپیکسلی و لنز f/2.0 سبب شده است تا حداقل بر روی کاغذ نوکیا ۷ پلاس به یکی از مجموعه‌ های قدرتمند از دوربین تجهیز شده باشد.

 

در ادامه با زوم تک همراه باشید…

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : بررسی گوشی هوشمند نوکیا 7 پلاس ؛ جذاب و حیرت انگیز

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *