بازی مومو چیست ؟ ( ویدئو و تصاویر ) آیا چالش Momo همچون نهنگ آبی خطرناک است ؟

بازی مومو عکس

بازی مومو چیست ؟ momo کیست ؟ آیا Momo همچون نهنگ آبی خطرناک است ؟ بازی مومو چندی است که در شبکه اجتماعی واتساپ منتشر شده است ، به گزارش زوم تک به نقل از abc7 این بازی خطرناک ، چندی است در بین نوجوانان رواج یافته است. مومو در حقیقت یک عروسک  است. چالش بازی مومو در فیسبوک و واتس اپ رواج یافته و برخی از نوجوانان و کودکان را به سمت خود کشانده است. براساس این گزارش گویا بچه 12 ساله ای در اهواز بخاطر این بازی خودکشی کرده است.

تذکر : بازی مومو پس از چند سال دوباره در ایران و سایر کشور ها مورد توجه نوجوانان قرار گرفته است ، با توجه به اینکه این بازی میتواند مثل بازی نهنگ آبی خطرناک باشه از تمامی خانواده های عزیز خواهشمند است به دسترسی کودکان و نوجوانان خود به اینترنت و فعالیت های اینترنت شان دقت کنند تا مشکلاتی که در این حوزه می تواند بوجود آورد جلوگیری کنید.

درباره بازی مومو

اولین خودکشی بخاطر چالش مومو در آرژانتین اتفاق افتاده است. براساس گزارش های رسیده به دست زوم تک ، پلیس به خانواده ها در مورد این بازی هشدار داده است و اعلام کرده است که مراقب فعالیت فرزندانشان در شبکه های اجتماعی باشند.

در بازی مومو در شبکه اجتماعی واتساپ یک تماس ناشناس با کاربر اتفاق می افتد و کسی که با کاربر در تماس بوده ، وی را موجب می کند تا به سمت خودکشی برود.

براساس گزارش های ارسال شده پلیس اعلام کرد : اتفاقاتی که در این بازی خطرناک می افتد می تواند کاربر را به سمت کار های خشونت آمیز بکشاند و باعث اتفاقات جبران ناپذیر شود.

بیشتر بخوانید : بازی مریم بازی وحشتناکی که جایگزین نهنگ آبی شد

در این گزارشی که شبکه اجتماعی واتس اپ با فاکس نیوز و بی بی سی داشته است گفت : ما راهکار های ساده ای را برای گزارش کاربران به واتس اپ در اختیار کاربران قرار داده ایم. از این رو کاربران براحتی می توانند این مشکل را برطرف کنند. اما خواهشی که از کاربران واتس اپ داریم این است که تمامی تماس های مشکوک را در اختیار پلیس قرار دهند.

علاوه بر اتفاقاتی که در آرژانتین منتشر شد ، این بار نوبت به کشور مکزیک رسید ، پلیس مکزیک هم هشدار هایی را در مورد بازی خطرناک مومو به خانواده ها دادند.

جریان چالش مومو چیست ؟

در نظر داشته باشید که مومو در حقیقت یک عروسک ژاپنی است ، که در حساب اینستاگرامش قرار گرفته است ، اما پس از اینکه مومو به عنوان یک چالش خودکشی رواج یافت ، این عروسک در پروفایل کسی که با شماره های مختلف با شما تماس میگیرد قرار میگیرد.

اگر شما هم نگران فرزندانتان هستید حتما فعالیت فرزندانتان را در شبکه های اجتماعی از جمله واتساپ و فیسبوک زیر نظر بگیرید. مطمئنا با نظارت بر فعالیت های فرزندانتان از اتفاقات مشکل ساز و خطرناک بدور خواهید ماند.

مقالات مرتبط : 

[آپدیت  جدید] سازندگان مومو قصد شومی دارند و هدف قرار گرفتن کودکان و نوجوانان موجب نگرانی بسیاری از خانواده‌ها شده است.

مهم! یوتیوب به تازگی خبر داده است که مانع از نشر هر گونه ویدیو و مطلب درباره‌ی چالش مومو می‌شود. هم‌چنین یوتیوب به کاربران و سازمان‌های که سعی دارند ویدیو‌های ترس برانگیز مومو را افشا کنند هشدار جدی داده است. در ابتدا، از این چالش به عنوان عوام فریبی یاد می‌شد که بی‌اهمیت بود، اما با کشته شدن چندین نوجوان و افراد بالغ در سراسر دنیا حتی در یکی از شهرهای کشورمان «اهواز»، بسیاری از خانواده‌ها احساس خطر کرده‌اند.

هر چیزی که در مورد این چالش را بدانید:

 

داستان واقعی مومو چیست؟ 

از کودک تا بزرگسال، از خودکشی و نوشیدن مایع ظرف شویی تا …، این دست چالش‌های خطرناک سابقه‌ی زیادی در اینترنت داشته‌اند که همواره مردم و خانواده‌ها را نگران ساخته است. آخرین نسل از این اتفاق‌های شوم و بدیوم، چالشی به نام مومو است که به نظر ترکیبی از قسمت آینه سیاه، ساکت شو و برقص (Black Mirror، قسمت Shut Up and Dance) و نهنگ آبی است. متاسفانه، مومو کودکان و نوجوانان را هدف قرار می‌دهد؛ به این ترتیب که آن‌ها را تشویق می‌کند که به شماره‌ایی در واتساپ پیام بدهند؛ که بعدا افراد ناشناس برای کاربران لیست‌های عجیب و غریبی برای آنان می‌فرستند تا انجام بدهند. در این لیست‌ها مواردی هم‌چون تماشای بی‌وقفه فیلم‌های ترسناک، انجام کارهای خطرناک و در خطر انداختن خود به منظور خود کشی، گزارش شده است. در صورت دریافت پیام با محتوای مومو از افراد ناشناس، لطفا به پلیس فتا گزارش دهید.

زمان آغاز چالش مومو در اینترنت دقیقا معلوم نیست؛ گرچه این دست اتفاقات در سایه‌ی تاریک اینترنت؛ دارک وب همیشه در جریان بوده است. اخبارهایی مبنی بر چالش مومو در سال پیش هم منتشر شده بود، اما به تازگی در یکی از شهرهای آمریکا و حتی کشورمان چند نوجوان دست به خودکشی زدند که دوباره خطر این چالش به سطح هشدار عمومی رسیده است. پلیس از خانواده‌ها می‌خواهد که نظارت بیشتر بر روی فعالیت‌های فضای مجازی کودکان و نوجوان‌ها ،بخصوص واتساپ، داشته باشند. علاوه بر واتساپ، تصاویری با مضمون مدل مومو در یوتیوب کید-فرندلی (بخش اختصاصی یوتیوب برای کودکان) مشاهده شده است که موجبات نگرانی خانواده‌ها شده است. این دست تصاویر کودکان را هم تشویق می‌کنند و هم آموزش می‌دهند که چگونه با اجسام برنده به خود آسیب بزنند.

 

چالش مومو از آن دست بازی‌های خطرناکی است که به سرعت در حال ترند شدن است و کودکان ما را در خطر جدی‌ایی قرار داده است. این چالش در ابتدا، به صورت یک بازی بی‌ضرر جلوه می‌کند، اما با گدشت مدتی از کودک می‌خواهد که به شماره‌ایی در واستاپ پیام بدهد. مومو عروسکی است که در زیر نشان داده شده است، اشخاص نامعلومی از جانب مومو با کاربران اغب کودک شروع به صحبت کردن می‌کنند و پس از توهین و ملامت آن‌ها، از آن‌ها می‌خواهند که زندگی خود را به اتمام برسانند.

 

مومو کیست و از کجا شروع شد ؟

تصویر مومو هیچ ربطی به چالش مومو ندارد. در حقیقت این عروسک که چشم‌های بزرگی دارد و ساختار بدنی عجیبی هم برایش طراحی شده توسط فردی ژاپنی به نام «Keisuke Aisawa » طراحی شده است که برای کمپانی سازنده فیلم‌های ترسناک «Link Factory» کار می‌کند. این عروسک در نمایشگاه گالری «(Gen (Vanilla» در منطقه‌ی گینزا توکیو در سال 2016 رونمایی شد. این عروسک زشت مثل پرنده‌ها پنچه دارد؛ به نظر برخی‌ها این عروسک، دختر پرنده‌‌ی به نام «ubume» است که افسانه‌های ژاپنی حین زمان زایمان مرده است.

 

مومو

بعد از آنکه کاربری در اینستاگرام  به نام کاربری «nanaakooo» چنین عکسی را منتشر کرد؛ این عکس به سرعت در رددیت بخصوص در دسته بندی «Creepy» توجه‌های زیادی را به خود جلب کرد. انتشار این تصویر در رددیت، هزاران کامنت و آپ‌وت را به همراه داشت.

دقیقا مشخص نیست که دقیقا مومو از کجا شروع شد؛ زمان دقیق و محل دقیق شروع این چالش هنوز مشخص نیست. برخی می‌گویند که این چالش برای اولین بار در کشورهای لاتین اسپانیایی زبان شروع شد. مسئولان مکزیکی ادعا می‌کنند که اولین ترند اولیه چالش مومو از گروهی در فیسبوک شروع شد. ترندهای گوگل حاکی از آن هستند که تقریبا هیچ جستجو یا ترند آن‌چنانی‌ درباره‌ی مومو در کشورهای انگلیسی زبان وجود نداشت، تا اینکه یک یوتبر به نام «ReignBot» در سال 2018 در کانال یوتیبوش، ویدیوایی درباره‌ی چالش مومو منتشر کرد. این ویدیو که در ماه جولای سال 2018 منتشر شده بود، اطلاعاتی دقیق از نحوه‌ی فعالیت مخرب مومو افشا کرد. به گفته‌ی «ReignBot»، از کسانی که به شماره‌ی مومو پیام داده بودند، خواسته شده بود که یک سلسه کارهای خطرناک و عجیب را به ترتیب انجام بدهند؛ کارهایی از جمله تماشا فیلم‌های ترسناک در شب تا درخواست خودکشی از کاربر!

 

چه اتفاقی می‌افتد اگر کاربر وظایف خواسته شده را انجام ندهد؟

طبق گزارش‌ها، اگر کاربران در حین سلسه مراتب پشیمان شوند یا نتوانند وظایف خواسته شده را به اتمام برسانند؛ مومو آنان را یا نهدید به افشای اطلاعات شخصی و محرمانه می‌کند یا آنان را تهدید به کشته شدن توسط قاتلان محرمانه می‌کند.

در صورت احساس هرگونه خطر از جانب چالش مومو برای خود یا اطرافیان‌تان، سریعا به پلیس گزارش دهید

RegionBot، خطر چالش مومو را زیاد جدی نمی‌دانست و بن مایه این چالش را تقریبا مسخره می‌دانست که بخواهد به کسی آسیب برساند. با این وجود، این پدیده به سرعت در کشورهای انگلیسی زبان هم به آفت تبدیل شد که هر چه می‌گذرد بیشتر زهر آلودتر می‌شود. تنها پس از مدتی از شروع شدن این چالش در کشورهای انگلیسی زبان بخصوص در آمریکا ،علاوه بر هشدار کارشناسان، درپاتمان پلیس برخی از ایالت‌ها آمریکا نیز به خانواده درباره‌ی این پدیده‌ی شوم هشدار جدی دادند. به نظر می‌رسد اولین کودکی که طعمه‌ی اهداف شوم توسعه دهندگان چالش مومو خود کشی کرد؛ دختری 12 ساله ساکن بوئنوس پایتخت آرژانتین بود که پس از طی تمامی مراحل مومو، خودکشی کرد! این دست اطلاعات دقیق نیستند و نمی‌شود با اطمینان آن‌ها را تکذیب یا تایید کرد.

یکی از دیگر چالش‌های مربوط به مومو؛ چالشی به نام «چالش‌های مومو  3 صیح موم» است که بیشتر جنبه فان و به تمسخر گرفته شدن دارد تا تهدید!

گزارش‌ها حاکی از ویرایش شدن شخصیت‌های کودک پسند یوتیوب هم‌چون «Peppa Pig» و سری بازی‌های «Splatoon» با تصاویر مومو هستند که به کودکان القا می‌کنند تا به خود ضربه بزنند. دقیقا نمی‌دانیم چه کسانی هم‌چین کارهای شومی را به منظور آسیب رساندن به کودکان انجام می‌دهند. به گفته‌ی دکتر آپریل فورمن (April Foreman) روان‌شناس و و عضو هیئت اجرایی انجمنن خودکشی ایالات متحده؛ برخی از کودکان به محض مشاهده‌ی هر گونه خطر، دستگاه هوشمند را خاموش می‌کنند، اما برخی از کودکان که بیشتر آسیب پذیر هستند در معرض خطرهای جدی‌ایی از جانب مومو هستند.

 

آیا مردم واقعا باید درباره‌ی چالش مومو نگران باشند؟

چالش مومو خطرناک‌تر است یا چالش نهنگ آبی؟ هر 2 چالش و اثرات جانبی هر 2 چالش خطرناک هستند؛ گرچه نهنگ آبی سر و صدای بیشتری کرد. چالش نهنگ آبی یک پدیده شوم بود که از چند سال پیش در روسیه شروع شد و در مدت کمی به همه‌ی جا دنیا سرایت کرد. به گزارش رسانه‌های روسیه، چالش نهنگ آبی یک سلسله اتفاقات را برای 50 روز دنبال می‌کرد. کاربر پس از جذب به این چالش، کم کم پس از 50 روز و انجام کارهای خطرناک، به مرز بی‌خیالی و خطرناکی می‌رسید که یا به خود آسیب فیزیکی جدی می‌زد یا به طریق مختلف، جان خود را می‌گرفت.

چالش نهنگ آبی همانند هر چالش سمی‌ دیگر، نتایج غم انگیزی به همراه داشته است. به گزارش برخی از رسانه‌های روسی، تعداد نوجوانانی که بخاطر چالش نهنگ آبی ،در بهبوبه‌ی اوج چالش نهنگ آبی در روسیه، خودکشی کردند بیشتر از نوجوانانی بود که در حالت عادی خودکشی می‌کردند. پلیس روسیه شخصی 22 ساله را با نام «philipp budeikin» دستگیر کردد. او این چالش را از طریق حساب‌های فضای مجازی‌اش سازمان دهی و گسترش می‌داد. اتهامات زیادی علیه او وارد شد که بعدا برخی از آن‌ها لغو شدند. دادگاه سیبری این پسر 22 ساله روسی را به اتهام گسترش احساسات خودکشی گرایانه به 3 سال حبس محکوم کرد. برخی دیگر از رسانه‌ها حاکی از تلاش این پسر روسی برای گسترش گروه‌های موسیقی‌اش حاکی بودند.

گزارش‌های زیادی از احتمال خودکشی نوجوانان در سراسر دنیا به خاطر چالش نهنگ آبی وجود دارد. برای مثال گزارش شده است، پسری 15 ساله به تام «Isaiah Gonzalez» به دلیل شرکت در چالش نهنگ آبی خودکشی کرده است. بنجامین ردفورد (Benjamin Radford) فرهنگ شناس و پژوهشگر کمیته تحقیق با شک و تردید می‌گوید، این دست اتفاقات را نمی‌توان یا قاطیعت نتایج چالش‌هایی هم‌چون مومو و نهنگ دانست. هم‌چنین در ادامه او ادعا می‌کند که چنین چالش‌های بخشی از هنجارهای اخلاقی‌ایی است که توسط والدین تشدید می‌شود. ترس‌هایی هم‌چون اینکه فرزندان من هر دقیقه مشغول چه کاری هستند و … .

 

 

بیشتر بخوانید: قرص تاید ؛ چالشی عجیب در میان جوانان آمریکا

 

 

فقط کودکان و نوجوانان هدف تهدیدهای چالش مومو یا نهنگ آبی قرار می‌گیرند؟

نه اتفاقا؛ می تواند پدر بزرگ یا مادر بزرگ سالخورده‌تان هم باشد که دیگر به قول گفتنی سن و سالی ازش گذشته است، اما هنوز شور و شوق سرک کشی را دارند. شاید آن‌ها ،اصلا، تایپ کردن بلد نباشند، شاید هم ،اصلا، علاقه‌ایی به تکنولوژی ندارند، اما همیشه می‌خواهند بداند که نوه‌شان با چه کسانی صحبت می‌کند، چرا سرش همیشه تو گوشی است، چه اتفاقی دارد می‌افتد و … . این دست ترس‌های ذاتی تو وجود هر آدمی هست، بخصوص برای خانواده‌هایی که به تازگی برای فرزندان کم سن و سال خود گوشی هوشمند یا … را خریداری کرده‌اند. بد هم نگفته‌اند که استفاده از تکنولوژی هم نیازمند فراگیری اصول و منطقی است تا استفاده از تکنولوژی مخرب نباشد.

 

پلیس ایرلند از اولین سازمان‌های رسمی در دنیا بود که از خطر بوالقوه مومو گزارش داد

پلیس ایرلتد بالافاصله پس از رصد آغاز چالش مومو در این کشور، اعلام کرد که همه چیز تحت کنترل است. هم‌چنین پلیس این کشور در یک پست فیسبوکی اعلام کرد که توسعه دهندگان این چالش در واقع هکرهایی هستند که به دنبال نفوذ به حریم شخصی افراد به منظور باج گیری و دزدی اطلاعات محرمانه و شخصی کاربران هستند. به نظر منطقی هم می‌آید. این عروسک ترسناک و چندش آور نمی‌تواند سرش را گوشی کاربر بیرون بیاورد و او را به منظور کشت، تسخیر کند!

 متخصصان سلامت روان هشدار داده‌اند که چنین شایعاتی، بیماری روانی هیستری را تشدید می‌کنند و بدتر از این، شایعه‌های خطرناک می‌توانند افراد مقلد را نیز به راحتی تحریک و به آن‌ها ضرر برساند. برای مثال، پرونده 2 دختر 12 ساله از ویسکانسین را که سعی کردند بهترین دوستشان را با خنجر بکشند را در نظر بگیرید. آن‌ها ادعا می‌کردند که این کار را برای جلب رضایت یک شخصیت دزد اینترنتی به نام Slender Man انجام داده اند. رادفورد ادعا می‌کند که هیچ مدرکی باب حضور هم‌چین مردی در اینترنت وجود ندارد. به نظر رادفورد این دست پرونده‌ها آموزنده است. هم‌چنین، رادفورد هشدار ‌می‌دهد که ،اصلا، نیازی نیست هم‌چین اشخاصی در اینترنت وجود داشته باشند تا آدم‌ها چنین عکس‌العمل‌هایی را از خود نشان بدهند.

حتی اگر برخی‌ها، چالش‌هایی هم‌چون مومو که بیشتر کودکان را تهدید می‌کند، را جدی نمی‌گیرند، نمی‌شود این حقیقت را انکار کرد که کودکان همواره در خطر بهره‌وری توسط افراد مریض روانی و سودجو هستند.

در بسیاری ار مقالات، حتی در مقاله‌های نویسنده معروف بریتانیایی «James Bridle» از فعالیت آزادانه‌ی تولید کنندگان محتوا در پلتفرم‌هایی هم‌چون یوتیوب هشدار داده شده است. این دست تولیدکنندگان محتوا، با منتشر کردن مطالب جنسی، آزار دهنده یا خطرناک افرادی مختلفی ،بخصوص کودکان، را هدف قرار می‌دهند. این دست افراد با باز کردن حساب‌های گوناگون، بکار بردن شخصیت‌های بی‌آزار کودکانه و استفاده حداکثری از الگوریتم‌های یوتیوب، اهداف شوم خود را به سرعت معروف می‌کنند و کاربران بیشتری را هدف قرار می‌دهند. متاسفانه یوتیوب زیاد پیگیر چنین حساب‌هایی نیست و حساسیت لازم را نشان نمی‌دهد.

متاسفانه برای مدت زیادی است که کاربران سودجود در قسمت کامنت‌ها نیز دست به تبلیغ شوم خود می‌زنند. برای مثال، هستند کاربرانی که در قسمت کامنت‌ها، لینک‌های مستقیمی با محتوای پورن کودکان منتشر می‌کند. بی شک، در معرض قرار گرفتن کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالان با محتوای خشونت آمیز و نامناسب، تاثیر منفی‌ایی در زندگی اجتماعی خود و

اطرافیان‌شان دارد.

اینترنت محلی امن برای کودکان یا محلی پر از خطرهای احتمالی؟

به قول قدیمی‌ها، هر چیزی در این دنیا ممکن است. رادفورد ادعا می‌کند که کودکان و نوجوانان بیشتر از هر فردی دیگری در معرض جرائم اینترنتی هم‌چون تجاوز و … قرار دارند. این‌ها دست اتفاقات واقعی هستند و واقعا هم اتفاق می‌افتند. پس این هشدار را به خانواده‌ها و مسئولان مدارس می‌دهیم که بیشتر بر روی زندگی مجازی و واقعی کودکان و نوجوانان نطارت کنند.

 

بهترین راه برای جلوگیری از چنین جرائمی، صحبت کردن خانواده‌ها با فرزندانشان در مورد فواید و معایب استفاده از اینترنت و سوشال مدیا است. استفاده اشتباه از فضای مجازی هم همیشه گریبانگیر بسیاری از افراد کم سن و سال جامعه می‌شود. چالش‌هایی هم‌چون مومو با وجود مقاصد شومی که دارند، این فرصت را به خانواده می‌دهد تا با آموزش اصولی و مناسب، استفاده صحیح از اینترنت را به کودکان و نوجوانان بیاموزند. 

چالش مومو واقعا خطرناک است، زیرا هدف شومی دارد که خودکشی افراد کم سن و سال است. این چالش‌ها را باید جدی بگیریم و بهتر است هیچ وقت کودکان و نوجوانان را با دنیای ناامن مجازی تنها نگذاریم.

 


تصاویر و عکس بازی مومو

تصاویر بازی مومو در ادامه این مقاله برای شما ارائه شده است ، تصویری که در ادامه ارائه شده در حقیقت تصاویر پروفایل مومو است.

 
ورود پلیس فتا به جریان بازی مومو

رئیس پلیس مرکز پیشگیری از جرایم سایبری اعلام کرد اگر کلیپ های مومو برای برخی از کاربران ارسال شد علی الخصوص دانش آموزان : این کلیپ هارا جدی نگیرید و جلوی استرس و ترس فرزندانتان را بگیرید .

براساس اعلام سرهنگ رجبی : رسیدگی به پیام های ارسالی و کلیپ هایی که در فضای مجازی  از جمله واتس اپ به افراد ارسال شده توسط پلیس فتا پیگیری می شود و بزودی افرادی که با هدف آزار و اذیت دانش آموزان این فعالیت ها را دارند به دست قانون خواهند افتاد.

ایشان افزود در صورتی که فرزندانتان از محتوای این بازی با شما صحبت کنند حتما نگرانی آنها را برطرف کنید و با توضیحاتی در مورد تهدیدات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از تاثیرات این موضوع بر فرزندانتان جلوگیری کنید.

ایشان اضافه کردند که در روز های اخیر دوباره مشاهده شده است که در استان های جنوبی کشوراین چالش دوباره مطرح شده است و بسیاری پیام هایی حاوی این موضوع را دریافت کرده اند و این موضوع بیشتر از طریق اپلیکیشن واتس اپ بوده است.

که اکانت هایی که در واتس اپ با پروفایلی مربوط به این چالش فرزندان مردم را به رفتار های خطرناک دعوت می کند. از این رودر صورت دیدن هر گونه از این مزاحمت ها حتما موضوع را با پلیس فتا در میان بگذارید و جلوی اضطراب و نگرانی فرزندانتان را بگیرید.

وی در تشریح این موضوع گفت: مومو یک اکانت واتس آپ است که در ابتدا کاربر یک لینک تماس از سوی مومو دریافت کرده و پس از شروع به گفتگو از سوی حساب کاربری مومو فرد به رفتار‌های خطرناک دعوت می‌شود.

سرهنگ رجبی در پایان از مردم ایران خواست : هرگونه مشکل و موارد مشکوک در فضای مجازی را با سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارند.

 
4.1/5 - (45 امتیاز)

نظرات در مورد : بازی مومو چیست ؟ ( ویدئو و تصاویر ) آیا چالش Momo همچون نهنگ آبی خطرناک است ؟

12 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام دوستهان لطفا ای بازی رو خیلی خیلی جدی بگیرید چون الان فهمیدم که برادر خودم درگیر این بازی شده و کاملا حالت روحی اش تغییر کرده خیلی خطرناکه و خیلی مراقب باشید .

  2. بابا این بازی گفته شده
    توسط یک پسر نوجوان روانی ساخته شده این پسر
    نوجوانان و کودکان رو قربانی میکنه و تنها کودکان و نوجوانان را ن شاید مادر بزرگ ها و پدر بزرگان خلاصه پیر هارم قربانی میکنه باید جلوگیری کنیم نزاریم کودکانمان و…واتساپ رو دانلود کنن گفتن ک مومو یک عروسک پس هیچ وقت این قضیه رو دراومد حد جدی نگیریم خلاصه هرکی این چالش رو انجام بده عقل شو از دست داده تازه حالا ب خاطر بازی نهنگ آبی دو دختر نو جوان اصفهانی رو از دست دادیم

    1. خوشبختانه دیگه در دسترس نیست بجای این کار حتما پیشنهاد میکنم به یک روانشناس مراجعه کنید ، بسیاری از مشکلات جامعه امروز ما بخاطر عدم مراجعه به کارشناسان هست ، اغلب مردم افسردگی دارن

  3. سلام به هیچ وجه این بازی رو نکنید به ضرر شماها تموم میشه خیلی احتیاط کنین من شک ندارم که اون مومو یک شیطان بزرگ است که از بین نمیره خیلی احتیاط کنین بهترین گزینه این است که فیلم که به موضوع مومو ربط داره مثل فیلم ماینکرافت خیلی هم خنده داره هم لذت بخش دوباره میگم به هیچ وجه با اون کص مغز عوضی در میان نزارین

  4. عجیبه واقعا این مردم بابت چیا میرن خودشونو درگیر میکنن مردم عقلتونو ندید دست اینو اون این بازیا چیه

  5. آقا من چالشش رو انجام میدم ول هر کاری گفت انجام نمی‌دم چون من مومو یکی از شخصیت ترسناک مورد علاقه من هست و من هفتمم نمی‌ترسم از مومو پس اگه گفت چاقو بزار زیر گلوت نمی‌زارم چون می‌دونم طرف اون ور ابه و داره دروغ زررررر میزنه و میگه تماس باهاش بگیرم میگیرم ولی ازش نمیترسم

  6. دوستان و بخصوص نوجونای عزیز قضیه خیلی خیلی جدی هستش. خواهش میکنم بخاطر خودتون و پدر و مادرتون این چالشو انجام ندید. دیشب یکی از افوام نزدیکمون یک نوجون 12 ساله بنام مانی در اهواز بخاطر این بازی جونشو از دست داد. وبخاطر ترس و اضطراب سکته قلبی کرد. خدا میدونه این جریان واقعی هستش، من همین الان از مراسمش اومدم و فردا خاک سپاریش هست، روحش شاد