راهکارهای تقویت کننده آنتن موبایل در خانه

آنتن دهی موبایل در خانه

راهکارهای تقویت کننده آنتن موبایل در خانه : گوشی همراه امروزه به عنوان یکی از وسایل ضروری برای هر کدام از ما می باشد که بسیاری از کارهای خودمان را به وسیله ی آن انجام میدهیم و شاید ساعت ها برای گشت و گزار در اینترنت یا پرداخت قبض ها و… گوشیمان در دستمان باشد.

یکی از موارد مهمی که در استفاده از تلفن همراه مطرح می باشد سرویس شبکه و آنتی دهی گوشی است. اگر ما در منطقه ی باشیم که انتن دهی ضعیفی داشته باشد قطعا در زمان تماس هایمان با مشکلاتی از قبیل قطع تماسی، ضعیف بودن صدا و… روبرو هستیم. حال سوال اینجاست که راهکارهای تقویت کننده آنتن موبایل در خانه چیست؟

تقویت آنتن دهی گوشی همراه

بهتر است پیش از هر چیزی بدانید که در همه ی منطقه های که تحت پوشش اپراتورهای تلفن همراه هستند نقاطی وجود دارد که جز نقاط کور به شمار می رود. با توجه به آنچه که در نقشه های آنتن دهی اپراتورها مشاهده می کنیم باید این نقاط تحت پوشش دهی شبکه ها باشد ولی گاهی در برخی از آن ها برقراری تماس یا ارسال نمودن پیامک میسر نیست.

متاسفانه در بیشتر موارد اپراتورهای مخابراتی نمی توانند از آنتن های بی تی اس برای پوشش نقاط کور استفاده کنند. در صورتی که شما از افرادی هستید که در محیط خانه یا محل کاری قرار دارید که تحت پوشش شبکه اپراتور نیست می توانید برای تقویت انتن دهی موبایل از راهکارهای استفاده کنید.

از بستر WIFI استفاده کنید

از بستر WIFI استفاده کنید

استفاده از بستر وای فای یکی از ویژگی های می باشد که به واسطه آن می توان با متصل شدن به شبکه Wifi سینگال های مخابراتی را دریافت کرد. برای اینکه بتوانید از این امکان استفاده کنید باید اپراتور سرویس تماس با استفاده از این بستر را برای کاربران محیا کرده باشد و گوشی همراه شما نیز از این بستر پشتیبانی نماید. با توجه به اینکه به وسیله یک مودم مجهز به Wifi به آسانی می توانید محل مورد نظر را تحت پوشش وای فای قرار بدهید، برای شما استفاده از بستر وای فای نیز بسیار موثر و کارآمد است.

امروزه معمولا بیشتر تلفن های همراه از این قابلیت پیشتیبانی می کنند. اگرمی خواهید مطمئن شوید که تلفن شما قابلیت پشتیبانی از این بستر را دارد یا خیر می توانید به دنبال WiFi calling باشید. برای کاربرانی که در اروپا و امریکا هستند سرویس تماس به واسطه بستر Wifi فعال می باشد.

در صورتی که از کاربرانی می باشید که سیستم عامل گوشی شان ای او اس است برای استفاده از سرویس تماس با استفاده از بستر وای فای باید مسیر  Settings > Phone > WiFi Callingرا دنبال نمایید. در قسمت بعدی از شما یک ادرس می خواهد که فقط به کاربرانی اختصاص دارد که در امریکا هستند. با توجه به اینکه به واسطه بستر وای فای ردیابی سیگنال تماس گیرنده فراهم نیست کاربران آمریکایی در این بخش باید ادرسی را وارد نمایند تا اگر تماس شان با شماره های اضطراری صورت گرفت امکان دسترسی به آنها آسان تر انجام شود.

تقویت کننده آنتن نصب کنید

برای افرادی که تلفن های همراه آنها قابلیت پشتیبانی از سرویس تماس از بستر Wifi را ندارد یا اینکه جز کاربران مقیم خارج از کشور نمی باشند، این امکان را دارند که در نقطه کور آنتن دهی یک تقویت کننده سیگنال نصب کنند تا بتواند مشکل دریافت سیگنالهای مخابراتی را حل کنند.

بیشتر بخوانید  چگونه شارژر باتری گوشی در عرض 120 ثانیه شارژ خواهد شد؟

دستگاه های تقویت کننده به روتر وای فای متصل شده و یک سیگنال مسافت کوتاه را مخابره می نمایند و به این صورت سبب می شوند تا آنتن دهی محیط مورد نظر به میزان حداکثر خود برسد.

برخی از این نوع تقویت کننده ها فقط برای استفاده کاربران خاص بوده به این معنی که اگر شخص مثلا از اپراتور همراه اول استفاده کند امکان استفاده از سیگنال به واسطه دستگاه تقویت کننده ایرانسل وجود نخواهد داشت. البته دقت کنید در بازار تقویت کننده های نیز وجود داشته است که می توانند به صورت همزمان چندین اپراتور را پوشش بدهند.

نکته)بیشتر از تماس به واسطه بستر وای فای استفاده می کنند چون دردسرهای کم تری داشته است.

افزایش میزان انتن دهی در گوشی همراه

راهکارهای ساده برای تقویت و افزایش انتن دهی

وصل شدن به برج آنتن دهی موجب می شود تا از میزان شارژ باتری شما مصرف شود. لذا توصیه می شود که همواره شارژ گوشی تان را پر نگه دارید و اگر شارژ باتری شما کم باشد ممکن است گوشی همراه شما نتواند سیگنال را دریافت کند و به همین جهت خیلی از گوشیهای هوشمند دارای مد Save mode می باشند.

راهکارهای دیگری نیز وجود دارد که سبب می شود شارژ گوشی شما کم نشود:

  • بلوتوث گوشی تان را خاموش کنید
  • نور پس زمینه گوشی تان را کم کنید
  • هر اپلیکیشنی را که حس می کنید غیر ضروری است ببنیدید
  • اخرین نسخه سیستم عامل را بروز رسانی کنید
  • نوتیفیکشین را خاموش نمایید
  • گوشی خودتان را از دمای بالا و گرما به دور نگه دارید
  • در صورتی که گوشی شما تا پایان روز نمیتواند دوام بیاورد حتما از شارژرهای همراه استفاده نمایید.

جلوی آنتن گوشی تان را نگیرید

امروزه گوشی های که تولید می شوند آنتن هایشان درون دستگاه قرار می گیرند. وقتی شما گوشی را به صورت افقی بگیرید می توانید جلوی آنتن آن را بگیرید. در صورتی که این مشکل در گوشی های جدیدتر برطرف شده ولی برای اینکه مشکلی در این خصوص وجود نداشته باشید حتما گوشی تان را در وضعیت عمودی قرار بگیرد  تا از بلاک شدن آنتن گوشی تان پیشگیری کرده باشید.

راهکارهای تقویت کننده آنتن موبایل در خانه : زمانی که شما متوجه شوید آنتن دهی گوشی تان کاهش پیدا کرده است یکی از مواردی که می تواند به بهبود وضعیت در چنین شرایطی کمک کند دانستن مکان نزدیک ترین به برج آنتن دهی است. هر چقدر که شما فاصله ی کمتری با برج داشته باشید قدرت انتن دهی نیز زیادتر خواهد شد. برای اینکه به این موضوع پی ببرید سایت ها و اپلیکیشن های زیادی وجود دارد که می توان برخی از آنها مثل Antenna Search, Cell Reception و Open Signal می باشند.

البته کاربران اندرویدی و ایفونی نیز می توانند از اپ های مثل RootMetrics’ Cell Phone Coverage Map و OpenSignal  استفاده نمایند.

ویدئوی آموزشی برای تقویت کننده آنتن موبایل در خانه

 

کلمات مرتبط :

قیمت تقویت کننده آنتن موبایل ارزان

تقویت کننده آنتن موبایل 4g

تقویت کننده آنتن موبایل دیجی کالا

تقویت کننده آنتن موبایل جیبی

ساخت مدار تقویت کننده آنتن موبایل

تقویت کننده آنتن موبایل ایرانسل

ساخت تقویت کننده آنتن موبایل 4g

روش ساخت تقویت کننده آنتن موبایل

منبع

4.5/5 - (2 امتیاز)

نظرات در مورد : راهکارهای تقویت کننده آنتن موبایل در خانه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. مقاله بسیار مفیدی بود! ممنون میشم از وبسایت بنده هم بازدید کنید. در زمینه فروش تقویت آنتن موبایل فعالیت میکنیم و راهکار هایی در این زمینه به مشتریان و کاربران آنلاین سایتمون ارائه میدهیم.