ساخت بازوی روباتیک

ساخت بازوی روباتیک

امروزه با توجه به افزایش وقوع تصادفات جاده ای در بسیاری از مناطق جهان و بروز عواقب ناگواری همچون نقص و یا قطع عضو برای قربانیان سوانح رانندگی و از جهت دیگر نقص عضو های مادر زادی زندگی را برای این افراد طاقت فرسا کرده است. همین امر محققان و دانشجویان را به این وا داشته است تا با ساخت اندام های اسکلتی روبات مانند ، آنها را به زندگی عادی برگردانده و لذت زندگی واقعی را بچشانند.

ساخت بازوی رباتیک

ساخت بازوی روباتیک

در اواخر سال2012 میلادی گروهی از دانشجویان مهندسی فنی دانشگاه پنسیلوانیا ایده ساخت دستگاهی را در سر می پروراندند که بتوان با استفاده از آن به بسیاری از بیماران و افراد نیازمند کمک کرد. این گروه دانشجویی اولین قدم های خود را برای ساخت یک اسکلت خارجی سبک،قابل حمل و کاربردی برداشتند و بالاخره پس از گذشت دو نیم سال تحصیلی تلاش های شبانه روزی نتیجه زحمات خود را مشاهده کردند و موفق به تولید بازویی شدند که می تواند نقشی همانند عضوی از بدن انسان را ایفا کند،این اندام الکترونیکی قابلیت مقاومت در برابر فعالیت های درمانی را دارد و به شخص حمل کننده آن،این امکان و قدرت را می دهد تا اجسامی به سنگینی 18 کیلو گرم را با کمترین نیروی وارده بلند یا حمل کند. اعضای این گروه تحقیقاتی را که افرادی همچون الیزابت بیتی،نیکولاس مک گیل،نیک پاروتا و نیکولای ولادیمیروف تشکیل می دادند به منظور رفاه و راحتی هرچه بیشتر افراد در استفاده از این بازو ها،دستگاه محرک آن درون یک کوله پشتی تعبیه کرده که در پشت فرد قرار می گیرد که از این طریق فشاری اضافی ناشی از وزن این دستگاه بر بازو ها وارد نمی شود.افزون بر این  به منظور کاهش وزن دستگاه از فلز آلومینیوم بهره برده شد که کاهش چشم گیری در وزن این دستگاه حاصل شد.مک گیل که رهبری بخش الکترونیکی این گروه را بر عهده دارد موفق به تولید یک بسته نرم افزاری وحسگر های هوشمندی شده است که از قابلیت کنترل حرکات بازو ها و همچنین مخابره اطلاعات از طریق بی سیم بر خوردار است. این ویزگی ارتیاط میان بیمار و پزشک بر قرار می کند، بدین صورت که پزشک می تواند به صورت غیر حضوری از تمامی فعالیت های بیمار و نحوه عملکرد بازوهای در تمامی ساعات روز با خبر شود و دستورالعمل های لازم را برای بهبود سریع تر بیمار صادر کند.

بیشتر بخوانید  رکورد گینس در دستان روباتی با چهار پا

جمعبندی

ودر پایان این فناوری در مدت زمان اندک معرفی خود،توجه بسیاری از افراد و سرمایه گذاران را به خود جلب کرده است به طوری که پیشنهاد ها و درخواست های متعددی از سوی افراد بهره بردار از این بازو ها، به این گروه داده شده که موجبات مسرت و دلگرمی این گروه تحقیقاتی را فراهم کرده است.قیمت پیشنهادی این گروه برای هر دستگاه 2 هزار دلار عنوان شده است که با توجه با استقبال بی نظیر مردم، تمامی مقدمات برای تولید انبوه این محصول در حال فراهم شدن است. البته پاروتا با اشاره به لزوم ایجاد تغییراتی اندک در این دستگاه عنوان می کند: « ما به دنبال دستیابی به علم چاپ سه بعدی هستیم تا بتوانیم قطعات را به طور کامل تولید و بر کارایی آن بیفزاییم.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : ساخت بازوی روباتیک

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *