رفع تلخی رب خانگی

رفع تلخی رب خانگی

رفع تلخی رب خانگی : امروزه کمتر کسی را خواهید دید که خودش در خانه رب درست کند و معمولا برای مصرف های خودشان به سراغ رب های کارخانه ی می روند. ولی اگر برای یک بار از رب خانگی استفاده کنید متوجه خواهید شد که مزه این رب با رب کارخانه ی زمین تا آسمان متفاوت است و شاید دیگر هیچ وقت به سراغ رب کارخانه ی نروید.

چرا رب گوجه خانگی تلخ می شود؟

رفع تلخی رب خانگی : با وجود اینکه درست کردن رب گوجه خانگی دشواری زیادی ندارد ولی اگر به برخی از نکات مهم در زمان تهیه رب دقت نکنید ممکن است در آخر کار نتوانید یک رب خوشمزه را درست کنید.

خانم های زیادی هستند که پس از تهیه رب متوجه می شوند که رب ترش یا تلخ است و به دنبال علت آن هستند. در مرحله ی از درست کردن رب ، وقتی گوجه ها در حال قل خوردن هستند باید آن ها را روی توری سیمی بریزید و سپس گوجه ها را روی توری حرکت بدهید تا پوست و دانه گوجه از آن جدا شود.

عده ی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه از چلوصافی ها استفاده می کنند که موجب می شود رب کپک بزند و ترش شود چون خانه های چلوصافی درشت بوده و دانه ها از آن رد می شوند.

دقت کنید در بازار دستگاه های وجود دارد که آب گوجه را برای شما می گیرند و اینکار موجب می شود که در منزل راحت تر بتوانید کار جوشاندن را انجام بدهید و پس از آب گرفتن ،کار تهیه رب شروع می شود.

چرا رب گوجه خانگی تلخ می شود؟

نکات مهم در مورد رب گوجه فرنگی

  1. برای اینکه ربی که درست می کنید قرمز شود باید آب گوجه را درون ظرف استیل بجوشانید
  2. کمی روغن آب شده را بر روی ظرف رب بریزید تا دیگر کپک نزند.
  3. برخی از خانم ها پس از اینکه گوجه را خرد کردند برای درست کردن رب ، آب سفید آن را می ریزند تا ربی که درست میکنند قرمزتر باشد ولی این کار کاملا اشتباه بوده چون همان آب سفید دارای همه ی املاح معدنی بوده که برای بدن نیاز است.
  4. آب سفید موجب پیشگیری از فاسد شدن رب می گردد.
3.9/5 - (32 امتیاز)

بیشتر بخوانید  روش نگهداری آب انار به مدت طولانی

نظرات در مورد : رفع تلخی رب خانگی

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *