بکاپ گرفتن از درایو و اطلاعات کامپیوتر در هنگام بالا نیامدن ویندوز

بکاپ گرفتن از درایو و اطلاعات کامپیوتر

آموزش کامل بکاپ گرفتن از درایو و اطلاعات کامپیوتر در هنگام بالا نیامدن ویندوز : یکی از مواردی که همیشه به کاربران توصیه می شود به آن دقت داشته باشند بکاپ گرفتن از درایوها و اطلاعات کامیپوتر می باشد. فرض کنید که شما در سیستم خود اطلاعات و فایل های بسیار مهمی دارید و ویندوز شما با مشکلی روبرو می شود که تمامی اطلاعات حذف می شوند اگر شما در چنین شرایطی بکاپ گیری را از قبل انجام نداده باشید دیگر نمی توانید به فایلها و اطلاعات مهم تان دسترسی داشته باشید و قطعا برای شما گران تمام می شود….

با توجه به ضرورت بکاپ گیری از درایوها و اطلاعات کامپیوتر به شما توصیه می کنیم که با ” آموزش کامل بکاپ گرفتن از درایو و اطلاعات کامپیوتر در هنگام بالا نیامدن ویندوز ” با زوم تک همراه شوید…

آیا می توان در صورت عدم بالا نیامدن ویندوز از اطلاعات بکاپ بگیریم؟

شاید برای شما هم این مشکل به وجود آمده باشد که سیستم خودتان را روشن کرده باشید ولی متوجه شوید که ویندوز دچار مشکل شده و اصلا بوت نمی گردد. اولین کاری که به ذهن کاربر می رسد این است که ویندوز را دوباره نصب کند ولی اگر شما در سیستم تان اطلاعات مهمی داشته باشید که به هیچ وجه نخواهید آن ها را از دست بدهید در چنین شرایطی باید چه کنید؟

وقتی شما ویندوزی جدید را نصب می کنید اطلاعات شما حذف می شود پس مجبورید از روش های استفاده کنید تا بتوانید علاوه بر حفظ اطلاعات تان، سیستم خود را نیز از مشکل پاک سازی کنید.

در صورتی که ویندوز شما بوت نمی شود شما می توانید یک نسخه پشتیبان را از اطلاعات خود تهیه نمایید و با خیال راحت بدانید که آنها پاک نمی شوند. البته برخی برای تهیه نسخه پشتیبان از دانلود منیجرها نیز استفاده می کنند که این راهکار نیز کاربردی است.

آموزش کامل بکاپ گرفتن از درایو و اطلاعات کامپیوتر در هنگام بالا نیامدن ویندوز : پس در نهایت باید بدانید که سیستم عامل ویندوز به علتهای مختلفی می تواند بوت نگردد و اخطار را به شما نشان دهد. شما باید مجدد ویندوز را نصب کنید ولی این اطلاعات پاک می شوند و تنها راه بکاپگیری می باشد.

نکته) روشی که در ادامه ذکر شده است تنها برای برگردان فایل های مهم است.

بکاپ گرفتن از درایو و اطلاعات کامپیوتر : از نرم افزارها و ابزارها استفاده کنید

اولین اقدامی که شما می توانید برای بکاپ گرفتن اطلاعات خود از آن استفاده نمایید این است که از نرم افزارها و ابزارها استفاده کنید تا بتوانید بکاپ گیری را انجام بدهید. بهتر است بدانید که یکی از دلایلی که سبب می شود سیستم شما بوت نشود وجود ویروسهای مخرب و خرابکار است که شما باید در چنین شرایطی بتوانید اول به این ویروسی بودن برسید و سپس برای حذف آن ها اقدام نمایید.

برای اینکه بخواهید از اطلاعاتتان بکاپ بگیرید به نرم افزارهای و برنامه های نیاز دارید. در چنین شرایطی سیستم عاملی مثل لینوکس می تواند برای شما بسیار مناسب باشد که می تواند از به وسیله یک حافظه فلش بوت گردد.

برای شروع باید یک فلش در اختیار داشته باشید که حداقل میزان چهار گیگ فضا داشته باشد و بعد برای ذخیره کردن اطلاعات خودتان به یک هارد اکسترنال نیاز دارید.

آموزش بکاپ گیری

بکاپ گرفتن از درایو و اطلاعات کامپیوتر : Bootable

در این مرحله شما باید بتوانید فلش را قابل بوت کنید یعنی بدون اینکه به هارد نیاز داشته باشد بتواند سیستم را بوت کنید یا آن را اجرا نماید. اولین کاری که می کنید این است که یک فلش قابل بوت بسازید یا از کامپیوتر سالم استفاد نمایید. اگر توزیع لینوکس Puppy Linux مد نظر باشد که حداکثر دویست و پنجاه مگابایت حجم دارد می توان از روش زیر استفاده کرد:

  • برای شروع باید فایل ISO سیستم عامل  Puppy Linux را دانلود نمایید.
  • بعد نرم افزار Rufus USB Tool را دانلود کنید. (دقت کنید اگر نسخه پرتال را دانلود نمایید حتی بدون نصب قابلیت اجرا آن را در اختیار دارید).
  • فلش تان را به سیستم وصل نمایید. روی ایکون Rufus  راست کلیک نمایید و سپس گزینه Run As Administrator را کلیک نمایید.
  • صفحه ی برایتان باز می شود که باید فلش تان را انتخاب کنید و بدون ایجاد هیچ تغییری به پایان صفحه بروید و بر روی iSO Image  کلیک نمایید و سپس فایلی را که دانلود(فایل iSO از سیستم عامل Puppy Linux) نموده بودید انتخاب نمایید.
  • در پایان استارت را بزنید و Write in iSO Image Mode را انتخاب کنید تا فلش شما فرمت شود و بر روی آن لینوکس نصب گردد. حالا منتظر بمانید تا نرم افزار Rufus برای شما پیام READY  را نمایش بدهید.
  • در پایان فلش شما قابل بوت شده است.

سیستم عامل لینوکس

بکاپ گیری بدون بوت ویندوز

اگر می خواهید در هر ویندوزی بکاپ گیری را انجام بدهید در سیستم عامل جدید می توانید فایل های مهم را به فلش درایو یا هارد اکسترنالتان انتقال بدهید. البته شاید کمی برایتان محیط جدید ، سردرگم کننده باشد ولی راست کلید و چپ موس شما فعال است و جایی نگرانی نیست.

در پایان سمت چپ سیستم لینوکس خود آیکون های را دارید که درایوها و پارتیشن ها و حافظه فلش شما در دسترس هستند.می توانید آنها را باز نمایید تا متوجه شوید که ویندوز در کدام مورد نصب شده است و پس از پیدا کردن آن روی پوشه Users  کلیک نمایید.

خوب وقت آن رسید که این پوشه را باز نمایید و ببنید که اطلاعاتی که در پوشه دانلودهای ویندوز یا دسکتاپ خود داشته اید در این پوشه هستند.

هارد اکسترنال تان را به سیستم متصل نمایید. هر پوشه ی را که می خواهید کپی کنید و به هارد اکسترنال تان انتقال بدهید. زمانی که اینکار را انجام بدهید می توانید ویندوز جدید را بعد از آن نصب کنید و نگرانی از بابت اطلاعات مهم تان دیگر نداشته باشید.

منبع : lifehacker.com

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : بکاپ گرفتن از درایو و اطلاعات کامپیوتر در هنگام بالا نیامدن ویندوز

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *