30 سال آینده باید این غذاها را مصرف کنید!

از پنکیک سوسیس تا چیپس ترد تند و شور و بیسکوپیچ تا نان تست دارچین دار همه و همه نشان دهنده آن است که بیش از پیش قرار است با گذشت زمان پیشرفت تکنولوژی درگیر همه گیری غذاهای تکامل یافته و شگفت انگیز شویم. به طوریکه اگر به نیم قرن پیش برگردید با مشاهده غذاهای آن دوره از تاریخ گیج خواهید شد. بنابراین، شاید بد نباشد به 30 سال آینده پرتاب شویم تا با انواع غذاهای ممکنه در دوره های پسین آشنا شویم. این مقاله سرگرم کننده و هیجان انگیز را از دست ندهید!

  • غذای اصلاح شده ژنتیکی

اگر بگوییم غذاهای اصلاح شده ژنتیکی مختص آینده است کذب محض است. ما در حال حاضر هم این غذاها را به صورت ذرت، سویا، کانولا، چغندر قند، سیب زمینی و دیگر سبزیجات مصرف می کنیم. و هرروزه دانشمندان با دست گرفتن ژن جدید به ویرایش ابزار موجود در غذاها پرداخته و تقریبا این یک روند بدون توقف می باشد. بنابراین، ممکن است به زودی شاهد سیب های بدون تغییر رنگ به قهوه ای، سیب زمینی های بدون کبودی باشیم.

  • غذای چاپ شده 3 بعدی

این روزها بازار چاپ 3 بعدی حسابی گرم شده است! پس چرا غذاها باید از قافله عقب بمانند؟ پدیده چاپ 3 بعدی غذاها با کمک به کاهش زمان پخت و پز، ارائه طعم بهتر و خوردن آسان تر گزینه جدیدی در اختیار افرادی که زمان و یا تمایل به آشپزی ندارند خواهد گذاشت.

  • ماهی مصنوعی

محققان ناسا از خیساندن عضله ماهی قرمز در سرم جنین گاو فیله ماهی کامل به عمل آورده اند. این فرآیند که بی شباهت به تولید گوشت های تقلبی موجود در فروشگاه ها نیست، روز به روز توسط شرکت های خصوصی در حال توسعه و گسترش می باشد. به طوریکه یکی از این شرکت های خصوصی طی فرآیندی دست به تولید میگوی مصنوعی از جلبک قرمز زده است.

  • حشرات

شاید اگر در موقعیت بدی گیر افتاده باشید، تغذیه کردن از حشرات جزء نخستین و مناسبترین گزینه های انتخابیتان شود. در حالیکه فروشگاه ها با در دسترس قرار دادن وعده های غذایی شامل آرد جیرجیرک پروتئین های دوچندانی را در اختیار مشتریان می گذارد. شما می توانید وعده های غذایی 100 گرمی جیرجیرک ها و ملخ ها به ارزش غذایی 13 و 21 گرم پروتئین را از برخی فروشگاه های محلی خریداری کنید. باید بدانید حشرات اگر از راه مناسبی تهیه شوند طعم بسیار خوبی دارند!

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : 30 سال آینده باید این غذاها را مصرف کنید!

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *