عضویت در کانال تلگرام زوم تک

روش حذف پیغام Joined Telegram

۰

نمی دانم تا کنون چقدر با پیام (…. Joined Telegram) در تلگرام روبه رو شده اید؟ این پیغام زمانی برایتان ارسال می شود که مثلا یکی از دوستانتان به تازگی وارد تلگرام شده و یا یک بار اکانت خود را حذف کرده و دوباره در تلگرام عضو شده باشد.

شاید دریافت یا مشاهده ی این پیام شما را آزار دهد و بخواهید این پیام را دیگر دریافت نکنید.

خوشبختانه در تنظیمات تلگرام این قابلیت گنجانده شده که می توانید دریافت این پیام ها را لغو کنید.

مراحل غیر فعال کردن آن را در ادامه به صورت تصویری برای شما شرح خواهیم داد:

  1. در ابتدا باید این برنامه را به آخرین نسخه ی موجود بروزرسانی نمایید.
  2. برنامه را باز کنید و به روی گزینه ای که در سمت چپ، بالا (سه خط)، قرار دارد، کلیک نمایید.
  3. Joined Telegramاکنون وارد تنظیمات تلگرام خود می شوید.
  4. در منوی تنظیمات تلگرام شما، گزینه ای به نام Notifications and Sounds وجود دارد که آن را انتخاب نمایید.
  5. Joined Telegramدر صفحه ی جدیدی که پیش رو دارید، مطابق تصویر یک بار روی گزینه ی Contact joined telegram کلیک کنید تا تپ بار نشان دهنده ی گزینه ی خاموش باشد.

Joined Telegramبا این کار دیگر این پیام ها برای شما نشان داده نمی شود و دیگر چنین پیامی شما را آزار نخواهد شد.

پس از انجام این مراحل، نظر خود را درمورد این آموزش، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

 

در ادامه با زوم تک همراه باشید…

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.