از سیر تا پیاز Xolo Chromebook – قسمت دوم

از سیر تا پیاز Xolo Chromebook - قسمت دوم

گاهی برنامه ها میتوانند بسیار قدرتمند باشند و حالا برخی از برنامه های اندروید روی کروم او اس نیز اجرا میشوند. پلت فرم ها ممکن است در آینده به هم نزدیکتر نیز شوند اما در حال حاضر، چند کارگی و اداره کردن فایل ها، اجرای آهنگ آفلاین و کلا هر کاری که خارج از سرویس کلاود استفاده نمیکند ممکن است شما را ازار دهد. یک اتفاق آزار دهنده این است که هر کجا روی صفحه که کلیک کنید کیبورد نمایش داده میشود و صفحه ای آمامده نوشتن میشود.

Xolo Chromebook

چند ویدیو پخش کردیم و چند فایل هم از فلش امتحان کردیم. اشکالی در اجرا به وجود نیامد اما اسپیکر ها مسلما نقطه ضعف دستگاه هستند. ما باز کردن هم زمان چند پنجره را امتحان کردیم و هیچ احساس کاهش سرعتی در در شدن بین آنها احساس نکردیم. جایی که زولو شاخص شده، عمر باتری است. در یک تست غیر رسمی، ما فهمیدیم که ادعای ۱۰ ساعته در واقع درست است. کروم بوک زولو نه تنها کار میکرد بلکه برای یک تا دو روز بدون از دست دادن میزان زیادی انرژی، در حالت استندبای ماند.

همچنین این موضوع که بالا آمدن و خاموش شدن دستگاه چند ثانیه بیشتر طول نمیکشد بسیار خوش آیند است. قضاوت نمایش برای دستگاهی مثل این که فقط قرار است با آن از مرورگرتان استفاده کنید، چند بازی ساده انجام دهید، ویدیو تماشا کنید، چندان اهمیت ندارد. البته کروم بوک با همین سخت افزار ساده قادر به انجام همه این ها هست.با قیمت ۱۲۹۹۹ روپیه، کروم بوک زولو فرصت جالی برای کسانی ست که نیاز به یک وسیله برای انجام کار های ساده دارند.

دانش آموزان و مخصوصا بزرگتر ها احتمالا از این دستگاه استقبال میکنند و همچنین میتواند دستگاه دوم جالبی برای کسانی که به دنبال چیزی شبیه تبلت اما با کیبورد میگردند باشد. با این حال، برای هر کاری فراتر از مرورگر، باید همواره روی امکان یا عدم بارگذاری برنامه ها سرمایه گذاری کنید و با پهنای باند هند بسازید.خوشبختانه مجبور به استفاده فقط از برنامه های گوگل نیستید اما برای بسیاری از افراد هنوز جای یادگیری بیشتر وجود دارد. کروم بوک های قبلی به دلیل قیمت و اتصال به شبکه در هند چندان محبوب نبودند، و در حالی که کار های ساختاری نیاز به همکاری چندین سازمان دارد و زمانبر است، زولو کار مفیدی در روشن کردن مشکل انجام داده. مانند گذشته، ما به تمام کسانی که به خرید یک کروم بوک فکر میکنند پیشنهاد میکنیم که چشمان خود را باز کنند و عاقلانه تصمیم بگیرند. اگر با تمام امکانات و مشکلات دستگاه راحت هستید، به نظر میرسد که این دستگاه ارزش سرمایه گذاری را دارد.

بیشتر بخوانید  مشکل نرم افزاری آفیس بر روی کروم بوک ها برطرف شد

منبع : gadgets.ndtv.com

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : از سیر تا پیاز Xolo Chromebook – قسمت دوم

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *