برنامه ساخت بلندترین برج های دوقلو در چین

برنامه ساخت بلندترین برج های دوقلو در چین

از گذشته های دور تاکنون همواره معماران و مهندسان کشور های جهان در تکاپوی طراحی و ساخت ابر ساختمان هایی بودند که بتوانند از این طریق قدرت خود را به رخ سایر کشور ها بکشانند. از این رو کشور چین که در سال های اخیر خود را به عنوان یکی از پیشرفته ترین کشور ها در تمامی زمینه ها معرفی کده است،ایده طراحی و ساخت این آسمان خراش را که به«برج های دو قلوی فونیکس» شناخته می شوند، در سر میپروراند.

رونمایی از طرح بلندترین برج های دو قلوی جهان

بنا بر گفته مسئولان قرار است که این دو برج در جزیره ای در شهر ووهان که دهمین شهر پر جمعیت چین محسوب می شود، ساخته شود. این شهر که در مرکز کشور چین واقع شده است در حاشیه رود یانگ تسه و توسط دریاچه های متعددی احاطه شده استکه همین امر متخصصان علم معماری را به این واداشته است تا این مکان را به عنوان منزلگاه بلندترین برج های جهان در نظر بگیرند.

برنامه ساخت بلندترین برج های دوقلو در چین

در ساخت این ابرسازه از آخرین تکنیک های معماری و همچنین فناوری های سبز استفاده می شود که با توجه به نزدیکی آن با آب های جاری رود خانه یانگ تسه می توان از انرژی های تجدید پذیر نیز بهره برد. برج بزرگتر که «فنگــ» نامیده می شود تا ارتفاع یک کیلو متری زمین سر بر می آورد و از طفین با صفحات نوری و توربین های بادی احاطه می شود و «هاونگ» که همان برج کوچک تر است از دیوار های سبزی تشکیل شده است که جنس این دیوار ها از گیاه می باشد و از فناوری سوخت گیاهی برای گرم کردن این برج استفاده می شود. همچنین در زیر ستون هاب این برج ها مخازنی برای جمع اوری قطعات باران وجود دارد که برای مصارف ضروری از آن استفاده می شود. فناوری های به کار رفته در این برج ها نه تنها با محیط زیست هیچ گونه مغایرتی ندارد،بلکه بیشترین منفعت را از امکانات طبیعی همچون باد ها،گیاهان،باران و غیره می برد.

اما لاری چتوود بنیانگذار شرکت معماری چتوود که به همراه گروهی از متخصصان چینی مسئولیت ساخت این سازه را بر عهده دارند، عنوان می کند طراحی این سازه به هیچ عنوان اتفاقی و تصادفی نبوده است. وی در این باره اذعان می دارد:«کار در چین بسیار دشوار است چرا که می بایست منطق و دلایلی قابل قبول ورای هر طرح باشد که ما از ایده های زیست محیطی برای این منظور بهره بردیم»

جزئیات دیگر این طرح

از نقاط قوت طراحی این برج میتوان به رنگ صورتی روشن آن اشاره کرد که هنگام غروب خورشید بازتابی بی نظیر را در این منطقه منعکس میکند که بر زیبایی های آن می افزاید.افزون بر این نام«فونیکس» نیز نمادی از سیمرغ افسانه ای چینی ها با نام «فنگ هاونگ» است. در حقیقت به بعد نمادین این دو برج بیشتر توجه شده تا ابعاد دیگر آن.پیش بینی می شود برج فنگ که برج بزرگتر می باشد از 100 طبقه تشکیل شود که این طبقات نیمی از ارتفاع کلی این برج را پر خواهند کرد. به عقیده سازندگان این طرح عظیم، هدف اصلی ساخت این دو برج جذاب توریست آن است چرا که این دو برج به خوبی می توانند برای بازدید کننداگان تداعی کننده برج ایفل باشد. چتوود در این خصوص عنوان می کند:«موقعیت این سازه در یکی از ایده آل ترین مناطق چین واقع شده است چرا که دریاچه های زیبای ووهام بر زیبایی آن میافزایند و همین امر در جذب توریست تاثیر به سزایی دارد»

با این حال برخی از منتقدان نیز از این موضوع واهمه دارند که این برج ها نیز دچار سرنوشتی همانند سایر برج های کشور چین شود و  پس از گذشت اندک زمانی به محلی متروکه و دور افتاده تبدیل شوند.اما از آنجایی که این طرح در مرکز یکی از بزرگترین شهر های چین اجرا شده است،چنین نگرانی هایی بی مورد است.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : برنامه ساخت بلندترین برج های دوقلو در چین

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *