چگونه بفهمیم که شخصی در تلگرام ما را بلاک کرده است؟

0
قرار دادن عکس در متن تلگرام

آموزش تلگرام  : تلگرام به عنوان اولین و پرکاربردترین اپلیکیشن پیامرسان در عصر امروز کشور ما بشمار رفته و تقریبا پیامرسانی عادی از طریق ارسال پیام را به حاشیه رانده است! از جمله دلایلی که کاربران به این اندازه به استفاده از این اپلیکیشن وابسته شده اند، وجود نسخه های مختلف برای پلتفرم های گوناگون آن است بطوریکه کاربر پس از کنار گذاشتن گوشی هوشمند، تلگرام را در لپتاپ و یا کامپیوتر شخصی اش باز می کند!

این مطلب را نیز بخوانید:
آموزش حذف مخاطبان تلگرام به صورت گروهی
آموزش تلگرام / نحوه ایجاد ارتباط با مدیر کانال تلگرام

از جمله امکاناتی که در اپلیکیشن های پیامرسان تعبیه شده، امکان مسدود کردن ارتباط با یک کاربر خاص، به دلایل مختلف است.این دلایل را می توان از دعواهای شخصی ساده تا مزاحمت های احتمالی دنبال کرد، اما علت هرچه که باشد، هدف سلب امکان ارسال پیام از یک کاربر به شماست.اما همیشه نمی توان قضیه را از این بعد، یعنی بلاک کردن یک شخص دنبال کرد! به عبارت دیگر، شاید نیاز باشد تا بدانید آیا توسط یک کاربر بلاک شده اید یا خیر!
اما چگونه؟

لیست مخاطبان خود در تلگرام را باز کرده و به دنبال فرد خاطی بگردید.ممکن است که وی تاکنون جزو مخاطبان تلگرامی شما نبوده باشد، پس بدین منظور باید نام و شماره وی را در لیست مخاطبان اصلی گوشی ذخیره کرده، و پس بستن تلگرام، مجددا آن را باز کرده و به لیست مخاطبان مراجعه کنید.

کاربری که شما را بلاک کرده، ۳ ویژگی خواهد داشت:

  • عکس وی به شما نمایش داده نخواهد شد و نمی توانید پروفایل پیکچر وی را ببینید.
  • عبارت last seen a long time ago به عنوان آخرین زمان بازدید کاربر به شما نمایش داده خواهد شد.اگر در این مورد و همچنین مورد بالا شک دارید، می توانید مخاطب را در یک شماره دیگر ذخیره کرده و با یک شماره تلگرامی دیگر چک کنید.اگر در آن چنین مواردی مشاهده نشد، یعنی تنها شما بلاک شده اید.
  • پیام از سمت شما ارسال می شود، اما مخاطب هرگز آن را نمی بیند و یعنی خبری از تیک دوم کنار پیام نخواهد بود.

شما می توانید جذاب ترین اخبار و مقالات دنیای تکنولوژی را در کانال تلگرام زوم تک دنبال کنید. برای عضویت در این کانال، اینجا کلیک کنید.

هیچ نظری یافت نشد

ارسال نظر

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.