آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک / تفاوت دی اکتیو با پاک کردن چیست؟

0
bye bye fb

مدتی است که آمار کاربران شبکه اجتماعی فیس بوک نسب به چند سال اخیر کاهش چشمگیری یافته است.شاید شما نیز تصمیم گرفته اید علاوه بر اینکه فعالیت خود را در این شبکه پایان داده اید، حساب کاربری خود را نیز از دسترس خارج کنید.
همچنین ممکن است دلیل شما متفاوت از دیگران باشد و با وجود اینکه هنوز فعالیت زیادی در این شبکه اجتماعی دارید، به دلایل شخصی حساب کاربری خود را از به طور موقت مسدود کرده و یا برای همیشه آن را حذف کنید.

facebook_bannedاما پیش از توضیح نحوه انجام این کار بهتر است به مقایسه تفاوت مسدود کردن موقت حساب (Deactive) و همچنین پاک کردن همیشگی حساب کاربری (Delete Account) بپردازیم.

در Deactive
– افراد دیگر قادر نخواهند بود تا اطلاعات موجود بر روی Timeline شما را ببینند.
– کاربران فیس بوک دیگر قادر نخواهند بود تا شما را جستجو کنند.
– برخی از اطلاعات مانند پیام هایی که شما برای دیگران ارسال کرده اید ممکن است همچنان قابل مشاهده باقی بمانند.
– اطلاعات کاربری مانند مطالب،عکس ها،دوستان و… به خاطر این که ممکن است شما روزی به برگشت مجدد به فیس بوک فکر کنید باقی خواهند ماند (اما کسی نمی تواند آن ها را مشاهده کند)
– به محضی که حساب کاربری خود را مجددا فعال کنید خواهید توانست تا اطلاعات خود را مجددا مشاهده کنید.

در Delete
– مجددا نخواهید توانست تا به حساب کاربری خود دست پیدا کنید.
– برخی از اطلاعات مختص شما نیستند و حتی بعد از پاک کردن همیشگی حساب کاربری باقی خواهند ماند،مانند پیام های ارسال شده برای دیگران
– ممکن است پروسه پاک کردن حساب کاربری شما و اطلاعاتتان مانند مطالب، عکس ها و… حدود ۹۰ روز زمان ببرد.البته طی این مدت مانند Deactive کردن حساب کاربری، سایرین نمی توانند اطلاعات شما را ببینند.
همچنین تا ۱۴ روز زمان دارید تا از تصمیم خود منصرف شوید و طی این دو هفته حساب شما Deactive باقی خواهد ماند.
– برخی از اطلاعات برای مقاصد کاری در دیتابیس فیس بوک باقی خواهند ماند.

نحوه Deactive کردن
در قسمت تنظیمات حساب کاربری و از قست Security گزینه Deactive را انتخاب کنید.

fb2در قسمت بعدی دلیل خود را برای این کار وارد نموده و اگر علت مورد نظر شما جزء این موارد نیست، در قسمت سایر مختصری از دلیل خود را برای این کار بنویسید.اگر می خواهید گروه هایی که ادمین آن ها هستید را همگی از حالت عممی به خصوصی تغییر دهید،تیک گزینه اول را بزنید.
علاوه بر این دیگران همچنان می توانند شما را در عکس ها تگ کرده و در رویدادها اضافه کنند.با زدن تیک گزینه آخر، ایمیل این اتفاقات را دریافت نخواهید کرد.

fb4
نحوه Delete کردن
برای این کار زمانی که به حساب کاربری خود وارد شده اید بر روی این لینک کلیک کنید.
پس از آن با صفحه زیر رو به رو خواهید شد.

fb1بعد از کلیک کردن بر روی گزینه ” Delete my account ” وارد صفحه زیر خواهید شد.

اف بی2پس از وارد کردن پسورد خود و captcha، پیغامی مبنی بر اینکه تا دو هفته فرصت دارید تا از کرده خود پشیمان شوید (!) به شما نمایش داده خواهد شد.در این مدت حساب کاربری شما دی اکتیو مانده و بعد از آن به کل حذف خواهد شد.

a0c337bd377a42b48b2c6aa3fa6a0f7a
برای آگاهی از آخرین اخبار و تازه های دنیای تکنولوژی و پیوستن به کانال زوم تک در تلگرام، اینجا کلیک کنید.

شما می توانید جذاب ترین اخبار و مقالات دنیای تکنولوژی را در کانال تلگرام زوم تک دنبال کنید. برای عضویت در این کانال، اینجا کلیک کنید.

هیچ نظری یافت نشد

ارسال نظر

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.