ماشین مسابقه D-Link !

Microcontroller-Network

ماشین مسابقه D-Link ! در دنیایی که هر کاری با کمک اینترنت انجام می شود اگر شما اینترنتی با سرعت مناسب نداشته باشید مسلما کارهایتان به سختی انجام می شود و یا در بعضی مواقع اصلا انجام نمی شود.

Microcontroller-Network

جدیدترین مودم های D-Link

یک بخش اصلی از اینترنت مودم ها هستند،مودم ها وظیفه ی دریافت و یا ارسال اطلاعات به شبکه ی جهانی اینترنت را دارند و تا حدودی در افزایش سرعت اینترنت نقش دارند.

شرکت D-Link به تازگی مودمی با شکل وشمایل عجیب نسبت به دیگر مودم ها را راهی بازار کرده است اما تنها شکل ظاهری این مودم عجیب نیست بلکه قیمت آن از خودش هم عجیب تر است. این مودم نسبت به دیگر مودم ها از قیمت و سرعت بسیار بالایی بهره می برد.

در این مطلب قصد داریم تا  نگاهی به این مودم انداخته و آن را به طور خلاصه مورد بررسی قرار دهیم.

با توجه به پیشرفت و افزایش سرعت اینترنت در کشور های مختلف جهان شرکت های گوناگون سعی در ساخت مودم هایی بهتر از رقیبانشان دارند. در این میان شرکت D-Link مودم زیبای خود یعنی D-Link AC3200 ultra Wi-Fi DIR-890L/R را معرفی کرده است این مودم از ذخیره سازی شبکه با سرعت بسیار بالایی برخوردار است.

کار با این مودم به راحتی آب خوردن است اما خرید آن این گونه نیست این مودم با قیمتی حدود 380 دلار گران قیمت ترین و همچنین سریع ترین مودم تا به این لحظه است. با وجود چنین قیمت زیادی باز هم مشکلات ونقاط ضعفی را می توان در این مودم پیدا کرد که ازجمله آن ها می توان به عدم امکان جدا نمودن آنتن ها از مودم یا به محدوده ی پوشش نسبتا کم و به اندازه ی کافی قابل توجیه نبودن قیمت آن اشاره کرد.

از نقاط ضعف که بگذریم این مودم خصوصیات خوب و امکانات ویژه هم کم ندارد که با هم به بررسی آن ها می پردازیم.

چرا ماشین مسابقه؟   

طراحی این مودم به گونه ای است که بیشتر شبیه به یک هواپیمای بدون سرنشین است تا یک مودم. شرکت D-Link به مودم تازه وارد خود لقب ماشین مسابقه قرمز را داده است که طبق گفته های این شرکت این لقب به علت سرعت بالای این مودم می باشد. اما حالا چرا قرمز؟ زیرا رنگ اصلی این مودم قرمز می باشد البته به علت درخواست های زیاد مشتریان رنگ مشکی این مودم نیز تولید می شود و در بازار موجود است. 

بیشتر بخوانید  تنظیمات مودم دی لینک + ویدئوی آموزشی

Microcontroller-Network

طراحی و سخت افزار:

ابعاد این مودم 38.7 در 24.7 در 11.9 سنتی متر است که وجود شش آنتن آن را بزگتر از اندازه ی واقعی اش نشان می دهد.این مودم دارای دو ورودی USB است که یکی از آن ها USB 2.0 و دیگری USB 3.0 است که شما می توانید از آن ها برای اتصال یک چاپگر و یا یک هارد درایو خارجی استفاده کنید. همچنین این مودم دارای چهار پورت Lan و یک ورودی برای اتصال سیم تلفن می باشد.

Microcontroller-Network

این مودم همانند مدم Asus RT-AC3200 از یک پردازشگر دو هسته ای Broadcom 1GHz بهره می برد. چراغ های مودم که وضعیت اتصال به اینترنت را مشخص می کنند به صورت یک ردیف عمودی در قسمت جلویی مودم قرار دارد.

این مودم از سه باند جداگانه تشکیل شده است:

Microcontroller-Network

باند اول2.4GHz:  قابلیت پشتیبانی از همه ی دستگاه ها را تا حداکثر 600Mbs دارد.

باند دوم و سوم 5GHz: این دو باند برای هنگامی است که دستگاه های زیادی به طور همزمان می خواهند به مودم متصل شوند هر یک از این باند ها تا حداکثر 1.3Gbs می توانند از دستگاه ها پشتیبانی کنند. 

   

به این پست امتیاز بدید