جلوگیری از اشتراک گذاری اطلاعات WhatsApp با FaceBook

0
whatsapp

به زودی نرم افزار WhatsApp شروع به اشتراک گذاری اطلاعات شما با حساب فیــسبوک میکند و هدف از این کار تبلیغات هدفمند برای فیـسبوک میباشد.البته نه به طور مستقیم بلکه از طریق پیشنهادهایی بر اساس اطلاعات حساب کاربری شما در واتس اپ این کار را انجام میدهد.

اگر این مسئله شما را آزار میدهد یا علاقه ای به دسترسی فیــسبوک به اطلاعات واتس اپ ندارید شما باید به صورت دستی و با کمک این آموزش آن را غیر فعال کنید.ما در ادامه به آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری میپردازیم پس با ما همراه باشید.

اولین کاری که لازم است انجام دهید این است که با updated terms of service شرایط خدمات بروزرسانی شده موافقت نکنید.اگر شما اپلیکیشن واتس اپ را باز کنید احتمال زیاد با پیغامی از طرف نرم افزار روبرو خواهید شد که از شما میخواهد تا آن را تایید کنید ( Agree ) پس اگر در این شرایط هستید مراحل زیر را با دقت دنبال کنید

  • گزینه Tap Read را انتخاب کنید.
  • تیک گزینه Share my WhatsApp account information with Facebook یا به عبارتی به اشتراک گذاشتن اطلاعات من با فیــسبوک را بردارید.
  • تنظیمات را ذخیره و OK کنید.

البته راه دومی هم برای کاربرانی که بدون دقت به پیام آن تایید کردند یا پیغام را دریافت نکردند هم وجود دارد که از اشتراک اطلاعات خود جلوگیری کنند.اگر از این دسته کاربران هستید مراحل زیر را دنبال کنید.

  • این روش برای کاربرانی که از سیستم عامل اندروید استفاده میکنند کار میکند.
  • در سمت راست بالای صفحه گزینه  Three dots را انتخاب کنید.
  • در صفحه باز شده گزینه Setting و سپس Account را انتخاب کنید.
  • تیک گزینه Share my account info را بردارید و تنظیمات را ذخیره کنید.
  • برای کاربران آیفون
  • به تنظیمات Setting رفته و سپس وارد Account شوید.
  • تیک گزینه Share my account info را بردارید و تنظیمات را ذخیره کنید.

با انجام مراحل بالا دیگر نیازی نیست نگران اشتراک گذاری اطلاعات خود با فیــسبوک باشید.

شما می توانید جذاب ترین اخبار و مقالات دنیای تکنولوژی را در کانال تلگرام زوم تک دنبال کنید. برای عضویت در این کانال، اینجا کلیک کنید.

هیچ نظری یافت نشد

ارسال نظر

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.