بازگرداندن تخم مرغ پخته شده به حالت اولیه

بازگرداندن تخم مرغ پخته شده به حالت اولیه

دانشمندان موفق به ابداع روشی شده اند که به وسیله آن میتوان یک تخم مرغ پخته شده را دوباره به حالت خام برگرداند. مطمعنا برای خیلی از شما ها اینکه یک تخم مرغ پخته شده را بتوان دوباره به حات اولش برگرداند میتواند بسیار شگفت انگیز و غیر ممکن به نظر برسد.

 بازگرداندن تخم مرغ پخته شده به حالت اولیه

بازگرداندن تخم مرغ پخته شده به حالت اولیه

هنگامی که تخم مرغ را میجوشانیم درون آن به سادگی سفت نمیشود  در واقع حرارت باعث شکافته شدن زنجیره پپروتئین میشود . این زنجیره های پروتئین سپس با آمینو اسید های دیگرپیوند میخورند و آب را  به خودشان جذب کرده و به ماده ای ژلاتینی تبدیل میشوند.جالب است بدانبد دانشمندان تا کنون برگرداندن تخم مرغ به شکل اولیه را ناممکن میدانستند اما اکنون پژوهشگران دستگاهی اختراع کرده اند که تخم مرغ را از حالت آب پز به شکل اولیه خود باز میگرداند. دستگاهی توسط محققین دانشگاه کالیفرنیا طراحی شده که میتواند ماده ای ژله ای که از پخته شدن تخم مرغ بدست میاید را مجددا به حالت ماده ی خود باز گرداند.پرفسور گرگوری وایس توضیح داده است که سفیده تخم مرغ را در 20 دقیقه در آب 90 درجه ی سانتی گراد جوشانده و سپس با فرایندی وارونه آن را به حال ماییه ی اولیه برگردانده.آنها طی فرایندی اوره را به تخم مرغ وارد کردند تا پیوند های شیمیایی درون آن را بشکند و به حالت ماییع تبدیل کنند. اگر اکنون این سوال در ذهنتان ایجاد شده که این اختراع چه دردی از بشر دوا میکند ؟ بایید بگوییم این تکنیک میتواند طی چند دقیقه پروتئین ها را بازیابی کند و میتوان از آن برای تولید ارزان ترین پادتن در درمان سرطان و یا تولید پروتئین های ترکیب کننده در صنایع غذایی استفاده کرد.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : بازگرداندن تخم مرغ پخته شده به حالت اولیه

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *