بازار چارسو از رویا تا واقعیت ؟

به گزارش گروه اخبار فناوری زوم تک : بازار چارسو جدیدترین پروژه بازار تکنولوژی در تهران است. پروژه بازار چارسو از سال 90 استارت خورد و تا به امروز مراحل مختلف طراحی ، اجرا انجام گرفته است. براساس پیش بینی مدیر این پروژه افتتاح این مجموعه در ماه بهمن خواهد بود و به احتمال قوی 12 بهمن روز افتتاح نهایی این پروژه عظیم خواهد بود.

زوم تک برای آشنایی بیشتر شما کاربران عزیز تکنولوژی از پروژه بازار چارسو گزارشی تهیه کرده است که در ادامه اهداف ایجاد پروژه ، ویژگی های جدید این پروژه و در نهایت تاثیر آن در بازار تکنولوژی را بررسی خواهیم کرد.

بازار چارسو

در ابتدا توجه شما را به مصاحبه خبرنگار زوم تک و جناب آقای مهندس محی الدین صانعی مجری و مدیر پروژه بازار چارسو دعوت می کنم. با ما باشید.

اهداف و ویژگی های پروژه بازار چارسو

پروژه بازار چارسو با هدف تغییر در فضای کسب و کار طراحی و اجرا شده است این بدان معنی است که ما تلاش کردیم که فضای نا منظم خیابان جمهوری رو تا جایی که در توان داشته باشیم به یک فضای زیباتر و منظم تر تبدیل کنیم. نابسامانی در این خیابان تنها مختص اطراف پل حافظ نیست بلکه کل اصناف و کسبه موجود در این خیابان مقداری نابسامانی هایی ایجاد کردند. ما در صدد بودیم این نابسامانی را تا حدودی منظم تر کنیم.

وظیفه ما به عنوان یک سازنده این هست که توده های ساختمانی که ایجاد میکنیم باعث افزایش نظم و زیبایی در شهر باشیم . ما در پروژه هامون فضایی رو از مردم میگیرم باید در قبال این فضا ، توده های ساختمانی زیبا و منظمی رو ارائه کنیم.

احترام به مردم و مشتریان در بازار چارسو

ما در پروژه چارسو خواستیم این نظم رو در حیطه خودمون رعایت کنیم . در این موضوع بحث احترام به منطقه ، احترام به کسبه ، احترام به مردم و مشتریان این مرکز برای ما خیلی مهم هست . این بدین معنی است که در این بازار ما به کسبه احترام گذاشتیم و تمامی مغازه ها در ابعاد بزرگ با گرمایش و سرمایش مناسب ، ساختار ویترین زیبا ساخته شدند ، چرا باید تجار و بازاریان در فضای 5 متری به تجارتشون مشغول باشند ؟ هر فروشنده میشه گفت بیشتر عمرش رو یعنی 8 الی 10 ساعت از روز رو در مغازه زندگی میکنه پس باید این مورد رو توجه داشته باشیم که این فضا باید دل باز تر و زیبا تر باشد ، ما در پروژه چارسو حداقل مغازه ها در اندازه بالاتر از 15 متر هست و با این موضوع به کسبه احترام گذاشتیم.

بازار چارسو

مغازه های بازار چار سو

احترام به مردم و مشتریان مجتمع تجاری از دیگر اهداف ما در این پروژه بوده ، راهرو های عریض بوده تمامی راهرو های ما اعم از اصلی و فرعی دارای عرض مناسب است ، چرا باید مردم از راهرو های نیم متری یا یک متری رفت آمد کنند . ما سعی کردیم این معظلات رو هم در این پروژه از بین ببریم.

نگاه ویژه به فرهنگ در بازار چارسو

فرهنگ تاثیر بسیار زیادی به مردم دارد ، ما در این پروژه تاثیری را که بر روی مردم را می گذاریم را مورد توجه قرار دادیم ، در این پروژه ما 7000 متر فضا رو به فضای فرهنگی کشور اضافه کردیم ، ما در این فضای فرهنگی 5 سالن سینما هم طراحی کردیم که با ظرفیت 900 صندلی به چرخه سینمایی کشور اضافه شده است ، امسال ما میزبان حشنواره فیلم فجر هم هستیم و از این سینما ها در جشنواره فیلم فجر استفاده خواهد شد. علاوه بر سینما ها ما یک طبقه از این پروژه رو به هنرمندان اختصاص داده ایم یک لابی فرهنگی که هنرمندان جوان می تونند آثارشون رو در قالب نمایشگاه عکس ، ورک شاپ ها ، فیلم های کوتاه و … در این طبقه ارائه نمایند. شاید گالری های مطرح تهران این فرصت را ندند ما این فضا رو در اختیار این دوستان قرار خواهیم داد.

ما با این روند می خواهیم به سمت اقتصاد پایدار برویم چرا که روند فعالیت صرف فعالیت های اقتصادی در جامعه ما با شکست روبرو میشه . ما با این فعالیت سعی کردیم فرهنگ رو با کسب و کار همراستا بکنیم که این خودش تاثیر بسزایی در رشد فرهنگ جامعمون خواهد داشت.

بیشتر بخوانید  نقدی بر بازار موبایل تهران (بازار موبایل ایران)

زمان بندی و کیفیت ساخت پروژه

مهندس صانعی مجری چارسو

جناب آقای مهندس صانعی افزود : ما در طراحی و اجرای پروژه هم سعی کردیم موضع احترام به مردم رو رعایت کنیم و در سریعترین زمان این پروژه رو به پایان برسونیم ، این پروژه در طول 40 ماه اجرا و به پایان رسید ، این پروژه 68000 متر بنا رو دارا هست که مهندسان و تکنسین های ما سعیشون این بود در سریعترین زمان ممکن پروژه به بهره برداری برسد.  ساخت و ساز این بنا در این نقطه شهر وافعا سخت و غیر ممکن بود ، شلوغترین نقطه شهر رو ما پیش رومون داشتیم . با این اوصاف به نظر من ما در 40 ماه از نظر زمان بندی هم تونستیم رکورد جدید رو داشته باشیم.

معماری این بازار براساس طرح های اسلیمی ایرانی است که توسط معماران ایرانی طراحی شده است . اگر به نمای خارجی توجه کنید طرح های اسلیمی رو خواهید دید. این طرح اسلیمی در سالن های داخلی هم استفاده شده است.

اغلب کارکنان این پروژه و پیمانکاران ایرانی هستند ، ما سعی کردیم از شرکت های ایرانی بیشتر در این پروژه استفاده کنیم ، همچنین ابزار بکار رفته در این پروژه از بهترین برند های دنیا تهیه شده است. در این پروژه ما سعی کردیم ساختار بنا رو هم ایمنی تر و با دستگاه های هوشمند ضد حریق و دوربین های مدار بسته طراحی کنیم ، در این پروژه سازه های بکار رفته در دیوار ها بگونه ای است که زمان آتشسوزی مواد بکار رفته در دیوار ها تا دو ساعت سرعت پیشروی ندارند و در این فرصت امکان خاموش کردن آتش بیشتر می شود .

ساخت انبارهای اختصاصی برای فروشگاه ها از دیگر ویژگی های بارز این پروژه است .  واحد های تجاری دیگر نیاز نیست در جای دیگری انبار داشته باشند.

ساخت هزار واحد پارکینگ از دیگر ویژگی های این پروژه است ، اغلب واحد های تجاری در تهران این مشکل رو دارای هستند ما  سعی کردیم این مشکل رو برای مشتریان این بازار حل کرده باشیم.

چه فروشگاه هایی در بازار چارسو حضور خواهند داشت

شاخه تخصصی این بازار در حوزه تکنولوژی است ، فروشگاه های گوشی موبایل ، تبلت ، کامپیوتر ، صوتی و تصویری و لوازم خانگی در  بازار چارسو حضور خواهند داشت. بازار چارسو بازار ارتباطات هست و اغلب برند های برتر فعال در این حوزه از جمله سامسونگ ، ال جی ، اچ تی سی ، سونی ، هواوی ، لنوو ، برند ایرانی OROD و … در این بازار حضور دارند.

چرا نام چارسو ؟

ما در نام گذاری این بازار از شرکت های برندینگ هم کمک هایی رو گرفتیم ، سعی ما در انتخاب اسم ، انتخاب اسم ایرانی بود ، به نظر من استفاده از نام های خارجی و انگلیسی مثل سنتر ، مال و … در ایران مناسب نیست ، ما در این پروژه از کلمه بازار استفاده کردیم ، اسمی ایرانی و با اصالت رو ما انتخاب کردیم . ما می تونیم بصورت استدلالی از این اسم دفاع کنیم.

بازار چارسو چه زمانی افتتاح خواهد شد؟

پیش بینی ما این هست که بتونیم در اواسط بهمن ماه این بازار رو افتتاح کنیم و تا اواسط اسفند ماه بطور کامل وارد مدار فروش بشه.

یک سوال نهایی : به نظر شما حضور بازار چارسو چه تاثیری روی علاالدین و بازار موبایل خواهد داشت ؟

خوب شد این سوال رو پرسیدید ، به نظر من این بازار ها برای افزایش فروش تاثیر زیادی خواهد داشت ، ببینید وقتی یک منطقه پر از بازار های تخصصی می شود ، اون منطقه تبدیل به بورس در اون منطقه خواهد رود این روند باعث انرژی فزاینده ای در فروش خواهد رفت ، فضای بورسی باعث ایجاد یه نیروی فزاینده می شود ، این سه مرکز میتونه همکاری نزدیکی با یکدیگر داشته باشه ، حتی اغلب تجاری که در این بازار حضور دارند ، در بازار علاالدین و بازار موبایل هم مغازه دارند ، پس میشه گفت حضور این بازار باعث می شود قدرت انتخاب مشتری هم بیشتر شود .

منتظر گزارش تصویری ما از بازار چارسو باشید.

 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : بازار چارسو از رویا تا واقعیت ؟

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *