اگر به ویتنام سفر کردید این غذاها را فراموش نکنید

0

سفر به بسیاری از کشورها ملزم اندک شناخت فرهنگ آن مکان ها می باشد. تفاوت ندارد شما چه کسی باشید، برای سفر کردن به یک راهنما برای گردش در شهرهای کشور جدیدتان نیاز خواهید داشت. ما در این مقاله قصد داریم به فرهنگ غذایی کشور “ویتنام” بپردازیم تا اگر روزی به این کشور سفر کردید، بی نیاز از مطالعه و جستجوهای متفرقه باشید. ارزان ترین و خوشمزه ترین غذاها را در بازارهای سنتی ویتنام خواهید یافت. در ویتنام، دکه های غذایی عمدتا توسط زنان اداره می شود. و این شغل ها نسل به نسل از مادر به دختر متنقل می گردد. پس به منظور آشنایی با غذاهای ویتنامی با ما همراه باشید.

فُو | Pho

dcفهرست غذاهای کشور ویتنام بدون “فُو” تقریبا ناقص است. اگر در خیابان های شهرهای گوناگون ویتنام پرسه بزنید، دیدن جمعیت گرسنه روپا در حال سرو غذای “فُو” فراتر از تصور و غیرممکن می باشد.

غذای اصیل ویتنامی “فُو” اجزای ساده ای دارد. و معمولا متشکل از آبگوشت شور، رشته فرنگی برنجی تازه، گیاهان آب دار و مرغ یا گوشت می باشد.

این غذا ارزان، خوشمزه و در تمام ساعات شبانه روز قابل دسترس است.

بان چا | Bun cha

lkdممکن است غذای فُو مشهورترین غذای ویتنامی باشد اما “بان چا” برترین انتخاب غذا در منوی ناهار به شمار می رود.

اگر بعد از ساعت ۱۱ صبح از کنار رستوران های بَر خیابان “هانوی” عبور می کنید ابرهای ناشی از دودهای برشته شدن گوشت ها را مشاهده خواهید کرد. هنگامیکه برش های گوشت برشته، ترد و رو به سوخته شدن بودند، آن ها را در یک کاسه آبگوشت سنگین با سس ماهی به همراه یک سبد سبزیجات و رشته فرنگی برنجی ارائه می دهند.

اگر “بان چا” با “نم کیوآ” سرو شود پای خرچنگ های سرخ شده هم به میان می آید. هنوز برای سرو این غذا قانع نشده اید؟

بُت چن | Bot chien

slf

“بُت چن” اسنک یا میان وعده پرطرفدار خیابان های شهر هو چی مین پس از مدرسه و پیاده روی در خیابان های پرازدحام به شمار می رود. برای پختن و ارائه دادن این غذا تکه های برنج خمیر شده را در یک قابلمه گود تا وقت ترد شدن سرخ کرده و سپس تخم مرغ در آن می شکنند. پس از پخته شدن، اسنک را با برش های عنبه هندی (پاپایا)، موسیر و پیازچه میل می کنند. برای عطر و طعم بیشتر این میان وعده با سس فلفل تند و سرکه برنج سرو می شود.

بان می | Banh mi

lmفرانسوی ها شاید این غذا را در نان باگت های کشورشان میل کنند اما سرو “بان می” در ویتنام کاملا متفاوت است. بنابراین، طرز تهیه این غذا کاملا وابسته به مکان حضور شما می باشد.

در شمال، سرآشپزها از نان، مارگارین و مخلوط گوشت و در جنوب، “بان می” شما بسیار رنگارنگ است. چرا که حاوی برش های پنیر سرد، ترشی سبزیجات، سوسیس، تخم مرغ سرخ شده (نیمرو) و سس فلفل و گشنیز می باشد.

کائو لاو | Cao lau

plm“کائو لاو” محبوب ترین بشقاب غذای ویتنام است. این بشقاب حاوی برش های گوشت و رشته های فرنگی ضخیم همراه با آبگوشت و سبزیجات سرو می شود. “کائو لاو” متعلق به شهر هوئی آن می باشد.

گوئی سیون | Goi cuon

plj

این رُول های روشن و تازه در میان غذاهای سرخ شده در روغن یک انتخاب سالم برای سرو غذا در ویتنام به شمار می رود. این رُول های شفاف با سبزیجات تازه سالادی، برش های گوشت دریایی و گشنیز پیچیده شده و با سس ماهی ارائه داده می شوند.

اگر خام خوار نیستید و به سرو خام “گوئی سیون” تمایل ندارید، به شمال بروید. در آن جا، این غذا را در روغن سرخ کرده و تحت عنوان “نم ران” می فروشند.

این پوسته های ظریف حاوی گوشت و سبزیجات پر شده بسیار خوشمزه هستند.

بان اکسیو | Banh xeo

mvکرپ (نان) های ترد پر شده با گوشت، میگو و جوانه های لوبیا به همراه چاشنی سبزیجات از بشقاب های غذای محبوب ویتنامی می باشد. در برخی مکان ها، این رُول ها را در ورق برنج یا پر کاهو پیچیده و آن ها را در سس می زنند.

شما می توانید جذاب ترین اخبار و مقالات دنیای تکنولوژی را در کانال تلگرام زوم تک دنبال کنید. برای عضویت در این کانال، اینجا کلیک کنید.

هیچ نظری یافت نشد

ارسال نظر

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.